Το Cyprus Comic Con επιστρέφει και ανακοινώνει μια δυνατή προσθήκη στην ομάδα των Ειδικών Προσκεκλημένων

Το φετινό Cyprus Comic Con στοχεύει να γιορτάσει τα 10χρονά του προσφέροντας στην εκδήλωση πάρα πολλές δραστηριότητες, όπως διαγωνισμούς cosplay, τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών, artist alley, αγώνες ρέσλινγκ και άλλα πολλά!

Article featured image
Article featured image

To Cyprus Comic Con, η μεγαλύτερη γιορτή της Ποπ Κουλτούρας στην Κύπρο, με χαρά ενημερώνει την προσθήκη του Βρετανού σκιτσογράφου / εικονογράφου Luke Pearson, γνωστού για την αγαπημένη σειρά Hilda στην ομάδα των Ειδικών Προσκεκλημένων για την φετινή εκδήλωση. Το CCC θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2024 στην Κρατική Έκθεση στην Λευκωσία (με την τελετή εγκαινίων να γίνεται την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου).

Το ταξίδι του Pearson στον καλλιτεχνικό χώρο ξεκίνησε με τη δουλειά του ως storyboard artist για τον πέμπτο και έβδομο κύκλο της γνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων του Cartoon Network, Adventure Time.

Η μαγευτική αφήγηση και οι όμορφες εικονογραφήσεις του Luke Pearson, έχουν γοητεύσει το κοινό σε όλο τον κόσμο. Η σειρά του Hilda, η οποία ακολουθεί τις περιπέτειες μιας νεαρής ατρόμητης κοπέλας σε έναν μαγικό κόσμο, έχει κερδίσει επαίνους για την ευφάνταστη δημιουργικότητα του, τους συμπαθητικούς χαρακτήρες και τα όμορφα σχέδια. Η σειρά μεταφέρθηκε και στο Netflix, καταξιώνοντας έτσι τον Pearson, ο οποίος έχει κερδίσει διάφορα βραβεία για τη δουλειά του, μεταξύ των οποίων τα Eisner Award και Kate Greenaway Medal.

Έχει επίσης συνεργαστεί με διάσημες εκδόσεις όπως New Yorker και New York Times, ενώ δούλεψε επίσης με πασίγνωστες εταιρείες όπως οι Penguin, Cartoon Network και Disney Television Animation.

Ως ειδικός προσκεκλημένος στο Cyprus Comic Con, ο Pearson θα συμμετέχει σε πάνελ, θα υπογράφει αυτόγραφα και θα πωλεί τα βιβλία του / έργα του.


Το φετινό Cyprus Comic Con στοχεύει να γιορτάσει τα 10χρονα του προσφέροντας στην εκδήλωση πάρα πολλές δραστηριότητες, όπως διαγωνισμούς cosplay, τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών, artist alley, αγώνες ρέσλινγκ και άλλα πολλά!

Τον Luke Pearson θα πλαισιώσουν κι άλλοι ειδικοί προσκεκλημένοι, όπως οι ηθοποιοί Clinton Liberty (House of the Dragon), Simon Kassianides (The Mandalorian, Agents of S.H.I.E.L.D.), ο κομίστας της σειράς Rick and Morty Marc Ellerby, οι παγκοσμίου φήμης cosplayers Kamui Cosplay, Leon Chiro, Horo Von Kaida, Marcelline και ο influencer Vlad Ncl.

Το Cyprus Comic Con 2024 παρουσιάζεται από την ECOMMBX και στηρίζεται από τις Carlsberg, Brain Rocket, Constant Media, ABL Films, Celio, GZG LLC, destream, Grizzly Entertainment, Scorewarrior, Cyprus Airways, Otaku Store, Cosplayshop.be, Doritos, Cablenet, Shark Energy Drink, Kemanes Print Shop, KFC, Taco Bell, και Pizza Hut.

Τα Early access εισιτήρια είναι διαθέσιμα για αγορά, προσφέροντας διάφορα οφέλη όπως είσοδο στην έκθεση μια ώρα νωρίτερα, limited edition προϊόντα κλπ. Τα εισιτήρια γενικής εισόδου προσφέρονται στα €10 (μονοήμερο) και €15 (διήμερο) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προαγοράσουν από την ιστοσελίδα της οργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cyprus Comic Con 2024 και για αγορά εισιτηρίων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cypruscomiccon.org


Για περισσότερες πληροφορίες:


Media Contact: chris@cypruscomiccon.org

Website: www.cypruscomiccon.org

Social Media: Ακολουθείστε τις σελίδες σε Facebook, Instagram, TikTok και Twitter για όλα τα τελευταία νέα


Tags: #CyprusComicCon2024 #CyprusComicCon #LukePearson #Hilda #SeeYouThere #CCC2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ