Bίντεο από τη σύλληψη του ισοβίτη-δολοφόνου Δώρου Θεοφάνους

Τέσσερις ημέρες μετά, τον ανακάλυψαν ενώ έκανε dolce vita στον παραλιακό της Λεμεσού.

Article featured image
Article featured image

Συνελήφθη τέσσερις ημέρες μετά, ο ισοβίτης Θεόδωρος Θεοφάνους, γνωστός και ως «κομμωτής», ο οποίος είχε αποδράσει από το πατρικό του σπίτι στα Χολέτρια της Πάφου την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης σε συγγενικά του πρόσωπα και αφού διέλαθε της προσοχής μελών της ΜΜΑΔ και δεσμοφυλάκων που τον συνόδευαν. Ο Θεοφάνους εντοπίστηκε στην παραλιακή Λεμεσό, κατόπιν πληροφοριών που έλαβε η Αστυνομία από πολίτες, που φαίνεται να τον είδαν να κινείται στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θεοφάνους βρισκόταν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης ΕΔΩ.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι η σύλληψη έγινε κατορθωτή μετά από αξιοποίηση πληροφορίας που έφτασε στην Αστυνομία. Ο δραπέτης αναγνωρίστηκε από πολίτη όταν επισκέφθηκε υποστατικό της περιοχής (περίπτερο) και οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα, που υπήρχε εκεί.

@roadreportcy The Moment of the Life-Sentenced Fugitive's Arrest in Limassol (29/09/2024) #cyprusnews #roadreportcy ♬ ■ News News-Drone-IT-AI(963995) - ImoKenpi-Dou

Για συνεχή ενημέρωση μπείτε στο Sigmalive

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή και μετά από ανθρωποκυνηγητό κατάφεραν να συλλάβουν τον 42χρονο δραπέτη, γύρω στις πέντε το απόγευμα της Κυριακής.


Στην κατοχή του Θεοφάνους βρέθηκε μόνο ένα κινητό τηλέφωνο και μία πετσέτα ξενοδοχείου αλλά όχι όπλο παρόλο που όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο Πάφου ήταν οπλισμένος. Ο δραπέτης δεν προέβαλε αντίσταση στη σύλληψη του.

Το 2011 το Μόνιμο Κακουργιοδικείο είχε επιβάλει στον Δώρο Θεοφάνους ποινή δια βίου φυλάκισης για τον εκ προμελέτης φόνο της συντρόφου του, Γιούλιας Οπόροκ, 24 ετών, και 35 χρόνια φυλάκιση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για το φόνο της 3χρονης κόρης της Βικτώριας, ποινές οι οποίες είναι συνεχόμενες.


Για συνεχή ενημέρωση μπείτε στο Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ