Apple: Τέλος η Siri από τις συσκευές στην ΕΕ;

Τι αναφέρει ρεπορτάζ για τους σχεδιασμούς της εταιρείας.

Article featured image
Article featured image

Η Apple σχεδιάζει να δώσει στους χρήστες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τη δυνατότητα να επιλέξουν φωνητικό βοηθό διαφορετικό από τη Siri, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg.

Σε ένα εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με τις ελλείψεις της Apple στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, οι δημοσιογράφοι Mark Gurman και Drake Bennet, αναφέρουν ότι η εταιρεία σκοπεύει να εισάγει αυτήν την αλλαγή σε πολλές πλατφόρμες λογισμικού. Αυτό σημαίνει ότι η αλλαγή φωνητικού βοηθού αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε iPhone, iPad και Mac.

Με λίγα λόγια, οι χρήστες στην ΕΕ θα μπορούν να διαλέξουν από επιλογές όπως το Amazon Alexa ή το Google Assistant ως τον προεπιλεγμένο φωνητικό βοηθό στις συσκευές Apple.

Η Apple ήδη επιτρέπει στους χρήστες iPhone στην ΕΕ να ορίζουν εφαρμογές τρίτων ως προεπιλεγμένες για περιήγηση, ανταλλαγή μηνυμάτων, πλοήγηση και πολλά άλλα.

Με πληροφορίες από Economista.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η Μαγεία των Sakura επιστρέφει στον Κάμπο

Article featured image

Οι επιστήμονες λένε ότι ανακάλυψαν έναν τρόπο να κάνουν τις τηγανητές πατάτες πιο υγιεινές

Article featured image

Άνδρας πήγε στο νοσοκομείο με πόνο στο στομάχι και βρήκαν μέσα του ένα θερμόμετρο υδράργυρου