Σεξομολογήσεις #41: Κάθε καλοκαίρι δεν θέλει να κάμει σεξ

Article featured image
Article featured image

Tipster μου, έχω πρόβλημα. Εγώ και ο άντρας μου είμαστε 24 χρονών και 5 χρόνια παντρεμένοι. Κάθε καλοκαίρι έχουμε το ίδιο πρόβλημα: δεν θέλει να κάμει sex. Εμένα σπάζει με τούτο, δεν μπορώ. Θέλω κάθε νύχτα και ο άντρας μου εν όπως τις γεναίτζιες. Πονώ την κεφαλή μου, τα πόδια μου, εν μπορώ... Εκουράστηκα. Θέλω βοήθεια. Τι να κάμω; Ρε έβαλα εσώρουχα, ρε κοιμούμαι χωρίς ρούχα… Τίποτε. Sos.

Air-condition έχετε; Σοβαρά μιλάω και δεν κάνω πλάκα. Ανέκαθεν είχα την απορία πως έκαναν sex τα καλοκαίρια στην Κύπρο οι προπαππούδες μας χωρίς κλιματισμό. Είναι πρόβλημα ρε αγάπη μου, αν είναι και μερακλής και δίνει της αερόβιας άσκησης να καταλάβει, δεν αντέχεται η κατάσταση. Δρώνεις και κολυτσιάζεις απίστευτα. Μήπως είναι Παρθένος ζωδιακά; Συγγνώμη κιόλας αλλά τον ρώτησες γιατί; Είσαι τόσο διακριτική; Ενδεχομένως να σου πει το λόγο και να μην τυραννιέσαι άδικα γιατί ξέρω πόσο κοστίζουν αυτού του είδους τα εσώρουχα και σε συμπονώ.

Υ.Γ. Αν πάντως δεν σου δώσει ικανοποιητική απάντηση, άνοιξε τα air-condition στη πιο χαμηλή θερμοκρασία σα να είναι Δεκέμβρης στη Νέα Υόρκη, στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο και φόρεσε παλτό. Χειμώνα θέλει, με χειμώνα να του κάτσεις. Ίνταλοϊς, να σπάσει το πλάσμα;

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ