Σεξομολογήσεις #40: Εμειώθηκεν πολλά το self confidence μου

Article featured image
Article featured image

Apologoume gia ta greeklish, en jenurko to laptop mou j oulli i alithkia en oti varkoume na katevaso elliniko priktologio [θα αρχίσουμε να χρεώνουμε την μετάφραση απ’ εδώ και πέρα…].

Το λοιπόν, πάμε στο θέμα μας!

Είμαι 20 χρονών, φοιτήτρια και είμαι σε μια σχέση περίπου 2 χρόνια με τον φίλο μου, τον οποίο λατρεύω και γενικώς, η σχέση μας είναι υπέροχη. Επικοινωνία άριστη, διασκέδαση, αγαπούλες, έχουμε τα ούλλα!

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα. Ως πριν λλίους μήνες έπαιρνα σχεδόν πάντα πρωτοβουλία στο σεξ. Ήμουν γενικώς πολλά απελευθερωμένη σεξουαλικά και ανοικτή στο να δοκιμάσουμε τζιαινούρκα πράματα (που συνήθως εγώ πρότεινα).

Τωρά τελευταία, νοιώθω ότι έννεν το ίδιο. Τζίνος παίρνει πάντα την πρωτοβουλία τζιαι ενώ θέλω, απλά εν το νοιώθω! Αλλά είμαι σίουρη ότι έννεν τζίνος το πρόβλημα. Ακόμα τζιαι άμαν σπαρκώσω, απλά βαρκούμαι. Τζιαι ποττέ εν θέλω να κάμω κάτι εξτρίμ. Ζητά μου πράματα τζιαι κάμνω του κούτζια τζιαι φοούμαι ε να με βαρεθεί. Ξέρω ότι με αγαπά τζιαι ότι εν θα με παρετήσει για έτσι λόγο, αλλά εν θέλω να νοιώθει απογοητευμένος.

Τζιαι να σας πω τζιαι κάτι άλλο, ξέρω ένα περίπου τι εν τω πρόβλημα. Το σώμα μου έννεν το πιο τέλειο -κάτι το οποίο πάντα εγνώριζα τζιαι πάντα εδέχουμουν. Αλλά πάντα επίστεφκα ότι ήμουν όμορφη (ή τουλάχιστον ότι θωρκούμαι ρε κουμπάρε) τζιαι πρόβλημα αυτοπεποίθησης δεν είχα ΠΟΤΤΕ. Που τον τζιαιρό που άρκεψεν όμως τούτη ούλλη η κουβέντα με το σεξ, επρόσεξα ότι ξαφνικά εμειώθηκεν πολλά το self confidence μου. Για κάποιο λόγο απλά άρκεψα να προσέχω ούλλες τις ατέλειες πάνω μου τζιαι να επηρεάζουν με υπερβολικά, που πριν εν με επειράζαν σχεδόν καθόλου. Με αποτέλεσμα να μεν νοιώθω καθόλου σέξι. Άρα, ούτε τζιαι είμαι πολλά ‘in the mood’ για σεξ.

Τι να κάμω;

(προτιμώ να μείνω ανώνυμη)

 

Ανώνυμη οφείλω να παραδεκτώ πως μπερδέυτηκα. Εγώ δεν φημίζομαι για την ευφυΐα μου, εσύ μου τα λες λίγο μπερδεμένα, αν βγάλουμε άκρη εμένα να μην με λένε Tipster -που δεν με λένε!

Αν κατάλαβα καλά εντοπίζεις το πρόβλημα στο ότι νιώθεις ανασφαλής με την εμφάνισή σου, αλλά πάλι μου λες ότι άρχισε να σε απασχολεί από τότε που οι ισορροπίες στο sex άλλαξαν, σωστά;

Επίσης μου λες πως όταν ο έτερος άρχισε να δραστηριοποιείται εσύ άρχισες να ‘βαριέσαι’. Έτσι είναι ή κατάλαβα λάθος;

Κοριτσάκι μου όμορφο, θέλω να σε ενημερώσω πως η ευτυχία δεν χωράει μόνο σε size zero γιατί οι άνθρωποι δεν είμαστε ένα νούμερο. Υπάρχουμε και οι πιο τροφαντοί αλλά εξίσου ευτυχισμένοι. Ο έτερος έτσι σε γνώρισε σε ερωτεύτηκε και συνεχίζει ακάθεκτος αλλά με ανανεωμένο ενδιαφέρον να σε διεκδικεί και να επιθυμεί να σε ικανοποιήσει, επιστρατεύοντας φαντασία προκειμένου να μην υπάρξει μονοτονία. Αν εσύ θέλεις να έχεις το πάνω χέρι και να ελέγχεις την κατάσταση, είναι κάτι που πρέπει να συζητήσεις μαζί του με όμορφο και διακριτικό τρόπο, για να μην του τη κόψεις τη φόρα εννοώ. Σκέψου μόνο πως ο άνθρωπος αφού συνειδητοποίησε ότι σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να κάνεις διαφορετικά πράγματα ανέλαβε πρωτοβουλία για να σου αποδείξει πόσο σε θέλει και να μην σε χάσει. Πρέπει να του το αναγνωρίσεις και όχι να σκεφτείς εγωιστικά.

Σόρυ κιόλας. Εγώ μαζί σου είμαι, εσύ είσαι αναγνώστριά μου, αλλά το σωστό να λέγεται. Όσο για το σώμα σου το θεωρώ απλά αστείο να σε απασχολεί κάτι τέτοιο εξαιτίας του τι θα νομίζουν οι άλλοι. Δικό σου είναι το σώμα και εσύ αποφασίζεις πως θέλεις αυτό να μοιάζει. Άμα πια, όλες 1,80 και 50 κιλά σε αυτή τη χώρα και μόνο εσύ έμεινες να χαλάς τη πιάτσα!

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ