Μέχρι και λίαρ τζετ ενοικιάζουν

Article featured image
Article featured image

Καταπιάνονται με πληθώρα δραστηριοτήτων όπως αρχιτεκτονικό σχέδιο, εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, σχεδιασμός κήπων, αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων, διοργάνωση events, αλλά και με concierge services όπως, για παράδειγμα, η ενικοίαση λίαρ τζετ. Ενδιαφέρουσα περίπτωση το Stroke Design Studio για ένα quick talk, δε νομίζεις;

Σε ποιους τομείς εκτείνονται οι δραστηριότητές του Stroke Design Studio;

Η εταιρία μας, που έχει ως έδρα τη Λευκωσία, ασχολείται με πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως αρχιτεκτονικό σχέδιο, εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση και ο σχεδιασμός κήπων. Όλα αυτά αφορούν σπίτια αλλά και μαγαζιά (εστίασης, ρουχισμού, κ.ά.), ξενοδοχεία κλπ. Επιπλέον, ασχολούμαστε με αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις ακινήτων, με concierge services και με τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων όπως γάμοι, βαφτίσεις και παντός είδους πάρτι. Καθένας μπορεί να μας «ενοχλήσει» προκειμένου να λάβει ιδέες και λύσεις για το σχεδιασμό και την υλοποίηση οποιουδήποτε χώρου. Μαζί μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διαμόρφωση ενός χώρου από το μηδέν μέχρι και την ολοκλήρωση και την παράδοση του κλειδιού.

Ποια η δουλειά του καθενός από την ομάδα μέσα σε αυτό το project;

Ο Αρίστος Αλεξίου και ο Γεώργιος Λουκίσσας αποτελούν τη διοικητική ομάδα της εταιρείας. Ο μεν πρώτος, ως interior architecture αναλαμβάνει το αρχιτεκτονικό σχέδιο, την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση, καθώς και το σχεδιασμό κήπων. Ο δεύτερος, ως managing director, ασχολείται κυρίως με την επικοινωνία των πελατών, το concierge services, την οργάνωση των events καθώς και με τις αγοραπωλησίες και τις ενοικιάσεις ακινήτων.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες υπάρχει και η δυνατότητα για ενοικίαση λίαρ τζετ.

Ναι μπορούμε να ενοικιάσουμε μέχρι και λίαρ τζετ σε κάποιον που το επιθυμεί.

Δεν φοβάστε μήπως σας κατηγορήσουν ότι, σε μια εποχή που αρκετός κόσμος δεν έχει καν εξασφαλισμένα τα απαραίτητα προς το ζην, εσείς προτείνετε ενοικιάσεις λίαρ τζετ;

Η πολιτική που υιοθετεί η εταιρία μας είναι ότι είμαστε κοντά στους πελάτες μας και στις ανάγκες τους, ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικού status. Αυτό συνεπάγεται ότι είμαστε κοντά και στο budget που διαθέτει ο καθένας από αυτούς προσπαθώντας να προσφέρουμε υπηρεσίες για όλα τα βαλάντια. Όσον αφορά στην πιθανή αρνητική κριτική που αναφέρετε, θα ήθελα απλά να επισημάνω πως τα concierge services (λίαρ τζετ, γιοτ και επαύλεις) εντάχτηκαν εκ των υστέρων στις υπηρεσίες της εταιρίας, λόγω αυξημένης ζήτησης.

Σε ποιες χώρες και ποιες πόλεις δραστηριοποιήστε;

Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στην Κύπρο και την Ελλάδα, ειδικότερα σε Μύκονο και σε Σαντορίνη. Αυτή τη στιγμή, η εταιρία μας συζητά με σχετικούς συνεργάτες για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Αγγλία και το Ντουπάι. Γενικά, όμως, δουλεύουμε global και είμαστε ανοιχτοί σε ενδεχόμενες επαγγελματικές συνεργασίες οπουδήποτε.

Ποιο θεωρείτε ως το πιο σημαντικό project σας;

Ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα το θεωρούμε σημαντικό γιατί το έχουμε φτιάξει με μεράκι, αγάπη και ζήλο. Αλλά εάν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα από τα project μας, αυτό είναι το κατάστημα «Catwalk» του Κωσταντή Αγκελετάκη στη Μύκονο, το οποίο θα φιλοξενήσει ρούχα και του δικού μας Κύπριου σχεδιαστή Παντελή Μίτσου. Αυτή η δουλειά είναι που μας έδωσε ίσως περισσότερες «ευκαιρίες» και άνοιξε το δρόμο για συνεργασία και σε άλλες χώρες.

Ποιον ορισμό θα δίνατε στο στυλ;

Το στυλ για μας είναι μινιμαλισμός. Less is more.  Αλλά ως συνήθως ο χώρος σου δίνει της κατευθυντήριες γραμμές και σου καθορίζει ως ένα σημείο πώς θα κινηθείς και πώς θα «παίξεις».  Στόχος μας είναι ο πελάτης να ζει σε ένα περιβάλλον χαλαρό, λειτουργικό και άνετο, συνδυασμένο με στοιχεία από λιτές και κλασάτες γραμμές.

Πού και πώς σας βρίσκουμε;

Στο website μας φαίνεται η δουλειά μας, για όποιον επιθυμεί να πάρει μια γεύση, ενώ εκεί υπάρχουν και όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ