Ο Κάμερον έκανε σεξ με γουρούνι; [#piggate #skandalo #apokleietai]

Πρωτοφανές πολιτικό σκάνδαλο που αφορά στις νεανικές τρέλες του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον με ένα … γουρούνι έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία.





 


Article featured image
Article featured image

Σαρώνει στο βρετανικό ίντερνετ το hashtag #piggate, με αφορμή μια πικάντικη ιστορία που αποκαλύφθηκε πρόσφατα που ως φοιτητής ο πρωθυπουργός Κάμερον είχε με ένα γουρούνι.

Ο παλιός φίλος του πρωθυπουργού και πρώην βασικός χρηματοδότης του κόμματος των Συντηρητικών, λόρδος Ασκρόφτ περιγράφει σε βιβλίο του με τίτλο «Call me Dave», λεπτομέρειες από την κοινή φοιτητική ζωή των δύο αντρών .

Το βιβλίο που αποτελεί βιογραφία του Κάμερον φέρνει στο φως της δημοσιότητας μεταξύ άλλων και μια πικάντικη ιστορία με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό και ένα γουρούνι.

Σύμφωνα με μέλος της Βουλής των Λόρδων και έναν φωτογράφο που ήταν παρόντες στο περιστατικό, ο νεαρός τότε Κάμερον αναγκάστηκε να έλθει σε σύντομη επαφή σεξουαλικής φύσεως με το γουρούνι ως μέρος τελετής μύησης στην αδελφότητα «Flam Club» ενώ αναφέρει πως έκανε συχνά χρήση μαριχουάνας και επέτρεπε στους φίλους τους να φέρνουν κοκαΐνη στο πατρικό του.

Σύμφωνα με βρετανικά έντυπα, ο Άσκροφτ αποφάσισε να δημοσιεύσει τη βιογραφία, μετά την αποτυχία του να εκλεγεί σε κάποιο ανώτερο αξίωμα στην κυβέρνηση.

Τη μεγαλύτερη εντύπωση, ωστόσο, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η ομοιότητα του περιστατικού με το γουρούνι με το πρώτο επεισόδιο της βρετανικής σειράς Black Mirror, όπου ο βρετανός πρωθυπουργός εξαναγκάζεται σε σεξουαλική πράξη με το ζώο ζωντανά στην εθνική τηλεόραση.

Ο δημιουργός της σειράς, Τσάρλι Μπρούκς έσπευσε να διαψεύσει αλλά και να αστειευτεί με το συμβάν τουιτάρωντας πως «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το Black Mirror τελικά ήταν ντοκυμαντέρ».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ