Το Mukta αναγεννιέται… στη Λάρνακα

Η Λαϊκή Γειτονιά στη Λάρνακα μόλις απέκτησε ένα νέο «στολίδι»… το Mukta Caφe ‘n Bar Culture by Guru.

 


Article featured image
Article featured image

Από τη δεκαετία του ’90 στη Λευκωσία, το Mukta Caφe ‘n Bar Culture by Guru αναγεννιέται, αυτή τη φορά στη Λάρνακα, σε ένα χώρο με παραδοσιακή πολιτιστική κληρονομιά, την οποία ο γνωστός δημιουργός Πάρις Χριστοφίδης, σέβεται και τονίζει. 

Πίσω από ένα μεγάλο μπαρ, μια επιλεκτική συλλογή από ουίσκυ και τζιν, καθώς και άλλων ποτών, προϊδεάζει τον επισκέπτη για το ύφος και την κουλτούρα που χαρακτηρίζει ολόκληρο το χώρο.

Στις επιλογές των κρασιών συγκαταλέγεται μια μεγάλη γκάμα από κυπριακές ετικέτες, και τα προσεγμένα κοκτέιλς φέρουν το στίγμα του νησιού, αφού δίνουν έμφαση στα παραδοσιακά τοπικά συστατικά.

Καφέδες και σπιτικά γλυκά, μερικά απλά μα «ψαγμένα» πιάτα και platters διατίθενται από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, ενώ οι μουσικές επιλογές από τους resident Djs δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα ικανοποιήσει όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό στην Πόλη του Ζήνωνα.

Ως «αδελφάκι» της γνωστής αλυσίδας Guru, το Mukta Caφe ‘n Bar Culture by Guru προσφέρει επιλογές φιλοξενίας σε ψηλά και χαμηλά τραπέζια, καναπέδες, και όταν ο καιρός το επιτρέπει, εξωτερικά τραπεζάκια, περιτριγυρισμένα από μια πλούσια παλέτα χρωμάτων.

Βρείτε το Mukta Caφen Bar Culture by Guru στην οδό Κλεάνθη Καλογερά 24, στη Λάρνακα.

Για πληροφορίες: 99712117

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ