Επιτέλους τη βρήκαμε!

Έχει τη δική της καφετέρια… στο δικό της χωριό.

 


Article featured image
Article featured image

Συνήθως απαντάμε «Και ποιος θα τα κάμει, η Μαρικκού που τα Λεύκαρα;» όταν βλέπουμε ότι κάποιος κάνει την πάπια ή βαριέται να εκτελέσει μια δουλειά που του έχει ανατεθεί.

Να όμως που η γνωστή ανά το παγκύπριο Μαρικκού πλέον έχει και σπίτι και διεύθυνση και τηλέφωνο, οπότε καλό θα ήταν να σταματήσουμε να την πιάνουμε στο στόμα μας.

Εκτός, φυσικά, κι αν θα αναφερόμαστε σε επίσκεψή μας ως το δημοφιλές χωριό της επαρχίας Λάρνακας, εκεί όπου οι ιδιοκτήτες μιας νέας καφετέριας έδωσαν στο μαγαζί τους το όνομα της ξακουστής Λευκαρίτισσας που, σύμφωνα με αναφορές, ταξίδευε σε όλο τον κόσμο για να πουλήσει τα κεντήματά της.

Το καινούργιο μαγαζάκι άνοιξε από μόνιμους κατοίκους του χωριού, με ιδιοκτήτρια την κ. Ιωάννα Ραουνά. Πρόκειται για έναν γραφικό χώρο που είναι καθημερινά ανοιχτός αλλά και τα Σαββατοκύριακα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12-1 το βράδυ.

Σερβίρει κυρίως παραδοσιακά ροφήματα και εδέσματα όπως σουμάδα, τριαντάφυλλο και λεμονάδες, ενώ από γλυκά θα βρεις σπιτικά γλυκά του κουταλιού και παραδοσιακά γλυκά.

Κάποια από τα αλλά ποτά που σερβίρονται, πέραν από καφέδες, χυμούς και milkshakes, εντύπωση κάνουν τα λίγο πιο ιδιαίτερα ice cream lemobade slush και lemonade slush.

Το ποτό σου μπορείς να το συνοδεύσεις με διάφορα σνακ όπως σάντουιτς, μπέργκερ και τοστ ενώ σύντομα το μαγαζί θα σερβίρει τα δικά του κοκτέιλ.

 


Πηγή: Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ