Στα Πολεμίδια η πρώτη αναδάσωση του Λατζιά πρότζεκτ

Article featured image
Article featured image

Για το «Λατζιά πρότζεκτ» είχαμε γράψει αναλυτικά εδώ. Πρόκειται για την πρωτοβουλία μιας καλλιτεχνικής ομάδας που είναι αφιερωμένη στα δάση που πέθαναν και σ’ αυτά που θα γεννηθούν.

Μέσω μιας σειράς από διαφορετικές δράσεις, η ομάδα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία των δέντρων στις ζωές μας.

Την ερχόμενη Κυριακή, 16 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αναδάσωση καμένης γης.

Η αρχική πρόθεση της ομάδας να πραγματοποιήσει την αναδάσωση στον Άγιο Θεράποντα τελικά ματαιώθηκε και αντ’ αυτού θα γίνει στο λόφο Καλεβουνάρι στα Πολεμίδια.

«Όσοι έχετε ήδη αγοράσει δεντράκι επιτέλους θα το φυτέψετε ενώ θα υπάρχουν και κάποια επιπλέον δέντρα για όλους όσοι θέλουν και δεν έχουν πάρει. Έφτασε η ώρα να δώσουμε πίσω στη Γη αυτό που της ανήκει, το πνεύμα μας και τη ζωή της!» αναφέρεται στην πρόσκληση με ενθουσιασμό.

Κατά τη διάρκεια της αναδάσωσης θα προσφέρεται χορτοφαγικό και ωραίο φαγητό από την «Ουτοπία Κολλεκτίβα» με ελεύθερη συνεισφορά και θα παίζει επίσης ζωντανή μουσική,

Οι διοργανωτές μας καλούν να πάρουμε μαζί μας τη ψυχή μας, τη δύναμη και τα εργαλεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Δείτε φωτογραφίες της Αγγελίνας Δημοσθένους από την εξαιρετική παράσταση με την ονομασία EVERGREEN που έγινε στο πλαίσιο του όμορφου αυτού πρότζεκτ το περασμένο Σαββατοκυρίακο στη Λεμεσό: 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ