Το ερωτικό ημερολόγιο του δολοφόνου της κτηνοτρόφου

Article featured image
Article featured image

Προμελετημένο φαίνεται πως ήταν τόσο το έγκλημα της 40χρονης κτηνοτρόφου στην Αρκαδία, όσο και η αυτοκτονία του ίδιου του 67χρονου.

 

Αυτό φαίνεται από το ερωτικό ημερολόγιο που κρατούσε ο 67χρονος δολοφόνος και πρώην σύντροφος της, στο οποίο κατέγραφε με λεπτομέρειες την παράνομη σχέση τους και τις προσωπικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το ημερολόγιο βρέθηκε την περασμένη Τρίτη μέσα στο σπίτι του στο Λεωνίδιο Κυνουρίας, όταν οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον ίδιο και την 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Αργότερα, ένας φίλος του επικοινωνούσε με την ΕΛ.ΑΣ. και ενημέρωνε ότι μόλις είχε μιλήσει μαζί του τηλεφωνικά και του είπε ότι σκότωσε την 40χρονη και ότι ο ίδιος θα αυτοκτονούσε.

Οι τελευταίες γραμμές του σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ήταν:


«Γιατί με αρνείται; Περάσαμε τόσες όμορφες στιγμές. Γιατί δεν θέλει να με δει; Δεν μπορώ να αντέξω μακριά της. Θα ''φύγουμε'' μαζί. Θα την σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω»


Ο 67χρονος, περιέγραφε με τις καλύτερες εντυπώσεις το διάστημα του ενός μήνα, όταν πριν από τρία χρόνια η 40χρονη είχε παρατήσει τον σύζυγό της και τέσσερα παιδιά τους για να ζήσει μαζί του.

Αντίστοιχα, μελανές είναι οι σελίδες, όταν η 40χρονη μετάνιωσε και γύρισε στην οικογένειά της για να κάνει μαζί τους μια νέα αρχή. Αυτή η επιστροφή δεν είχε γίνει ποτέ αποδεκτή από τν 67χρονο, ο οποίος συνέχιζε να την πιέζει, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ημερολόγιό του.

Τον περασμένο Μάιο το πρώην παράνομο ερωτικό ζευγάρι είχε βρεθεί αντιμέτωπο στο δικαστήριο, καθώς ο 67χρονος, μη αποδεχόμενος την κατάσταση της έστηνε καρτέρι με κυνηγετική καραμπίνα και την ξυλοφόρτωνε...

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ