Κατασκοπικό δράμα με τον Jeremy Renner [Kill the Messenger]

Article featured image
Article featured image

«Κάποιες ιστορίες είναι πολύ αληθινές για να δημοσιοποιηθούν», παραδέχεται κυνικά ένας χαρακτήρας απευθυνόμενος στον Gary Webb. Ο Webb είναι ο κεντρικός χαρακτήρας της νέας ταινίας του δημιουργού του Homeland, Michael Cuesta, ονόματι «Kill The Messenger».

Επίσης, είναι πραγματική προσωπικότητα, και το σενάριο του Peter Landesman είναι βασισμένο στο βιβλίο του Dark Alliance. Στην ταινία πρωταγωνιστής είναι ο Jeremy Renner.

Ο Gary Webb είναι ένας δημοσιογράφος που δουλεύει στη San Jose Mercury News, μία μικρή αμερικανική εφημερίδα. Όταν θα φτάσει στα χέρια του ένα απόρρητο έγγραφο της κυβέρνησης, που αποκαλύπτει πως οι Contras (ομάδα που εκπαιδεύτηκε από τη CIA για να πολεμήσει τους Sandinistas) είναι υπεύθυνοι -εν γνώσει της CIA- για την έξαρση του κρακ στον Αφρο-αμερικανικό πληθυσμό των ΗΠΑ, θα αποφασίσει να φτάσει στην άκρη του νήματος. Αυτό όμως είναι ένα πολύ μοναχικό ταξίδι για τον Webb, ο οποίος θα ταξιδέψει μέχρι και τη Νικαράγουα ώστε να συναντηθεί με τους εμπλεκόμενους, ενώ θα έχει να αντιμετωπίσει τα συστημικά media και τις σκοτεινές μεθόδους των μυστικών οργανώσεων που θέλουν να τον αποτρέψουν.

Μάθε τις ώρες και τις αίθουσες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ