Οι τρεις πιο σέξι κατάδικοι όλων των εποχών

Article featured image
Article featured image

Η Στεφανί Μπουντάν, η Μέγκαν ΜακΚάλογκ και ο Τζέρεμι Μικς είναι οι πιο σέξι εγκληματίες του κόσμου, που κατάφεραν να γίνουν γνωστοί για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση και όχι για τα εγκλήματα που διέπραξαν.

 

Η μελαχρινή καλλονή που προκάλεσε παραλήρημα

 

Η 21χρονη Στεφανί Μπουντάν, φοιτήτρια νοσηλευτικής, κατηγορείται για τη διάπραξη 114 εγκλημάτων -από κλοπές μέχρι παράνομη οπλοκατοχή. Η ίδια αποδέχεται την ενοχή της για 30 από αυτά και, όπως όλα δείχνουν, θα περάσει αρκετά χρόνια της ζωής της στις καναδικές φυλακές. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, όταν διέπραττε όλα αυτά τα εγκλήματα περνούσε κατάθλιψη. Και ξέσπασε δημιουργώντας μαζί με άλλους ανηλίκους μια σπείρα που είχε ξαφρίσει όλα τα καλά σπίτια του Κεμπέκ.

Η Μπουντάν, όμως, είναι μόνο το τελευταίο «κρούσμα» καλλονής εγκληματία που γίνεται παγκόσμιο viral λόγω της ομορφιάς της.

Η πρασινόματα που όλοι ήθελαν να παντρευτούν

 



 

Την αρχή είχε κάνει η Μέγκαν ΜακΚάλογκ από τη Φλόριντα, η οποία συνελήφθη τον Ιούλιο του 2010 να οδηγεί μεθυσμένη καθώς επέστρεφε σπίτι της μετά από ξενύχτι παρέα με μια φίλη της.

Η φωτογραφία από τη σύλληψή της με την πορτοκαλί στολή δημοσιεύτηκε, τότε, στο Reddit και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, ενώ χιλιάδες άνδρες που άρχισαν να παραληρούν με την ομορφιά της τής έκαναν προτάσεις γάμου και τις έστειλαν άλλα, αντίστοιχα ραβασάκια, του τύπου «πες μου τι να κάνω για να καταλήξω στην ίδια φυλακή μαζί σου».

Η ΜακΚάλογκ, πάντως, τώρα έχει επιστρέψει στον ίσιο δρόμο και μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, καθώς πήρε διαζύγιο και εργάζεται ως βοηθός γιατρού.

Ο κατάδικος «μοντέλο» που προκάλεσε φρενίτιδα

 



 

Στις αρχές του καλοκαιριού, η φωτογραφία ενός γαλανομάτη με έντονες γωνίες που φορούσε την πορτοκαλί στολή άρχισε να εξαπλώνεται σαν «φωτιά» στο Διαδίκτυο.

Ο λόγος για τον 30χρονο Τζέρεμι Μικς, ο οποίος συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή στην Καλιφόρνια και συμμετοχή σε συμμορία.

Από τη στιγμή που η φωτογραφία του αναρτήθηκε στο Facebook, προκλήθηκε απλά... φρενίτιδα. Τα likes και τα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση έπεσαν βροχή και έφθασαν να αριθμούν δεκάδες χιλιάδες. Το ίδιο και οι κοινοποιήσεις.

Ο 30χρονος είναι παντρεμένος με παιδί και αντιμετώπισε την προβολή με... δισταγμό. «Εκτιμώ όλη την προσοχή, αλλά θέλω να ξέρετε ότι αυτό δεν είμαι εγώ στην πραγματικότητα. Δεν είμαι διάσημος εγκληματίας», είχε πει τότε. Η φρενίτιδα που προκλήθηκε ήταν τέτοια που, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, γνωστός σχεδιαστής μόδας τον πλησίασε για να του ράψει τα ρούχα για τη δίκη του...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ