Σεξομολογήσεις #103: Μάντεψε τι κάνω (μόνη μου) τα βράδια

Article featured image
Article featured image

Τίπστερ μου γεια και από μένα! Έχεις απίστευτο τρόπο να λες τα πράγματα όπως πρέπει, τζιαι τούτο αρέσκει μου πολλά. Νιώθω ότι είσαι ειλικρινής, γι’ αυτό και θα μοιραστώ το δικό μου μυστικό μαζί σου. Έχω πάθει addiction με την αυτοϊκανοποίηση! Το τελευταίο διάστημα είμαι εγώ και το dildo μου. Καλά, και τα χεράκια μου! Απαυτόνομαι και μ’ αρέσει. Ναι, μου αρέσει και δεν ξέρω, αν αυτά που λέω, επηρεάσουν ίσως και κάποιες άλλες. Όχι, δεν είναι ανάγκη να αισθάνονται μόνες και ανικανοποίητες. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως όλες μας προτιμούμε έναν άντρα στο κρεβάτι μας. Αλλά, σε περιόδους «ανομβρίας» και απουσίας αντρών, γιατί να μένουμε στα αζήτητα; Όχι… ερωτώ, γιατί όταν το συζητώ με φίλες μου, οι πλείστες με κακολογούν και λένε ότι δεν έχω αξιοπρέπεια. Μα ακριβώς, αυτό έχω! Παρά να σέρνομαι και να παρακαλώ το κάθε αρσενικό και να γεύομαι απόρριψη ή φτύσιμο ή περιπαίξιμο ή κράξιμο, το να βρίσκω δικούς μου τρόπους ικανοποίησης είναι αξιοπρεπέστατο και private. Συμφωνείς;

Λόλα

 

Μπράβο βρε Λόλα μάγκισσα! Γουστάρω που τα έχεις πλάσει έτσι στο μυαλό σου, ώστε να απενεχοποιείς πλήρως τον αυνανισμό! Γιατί, στο δικό μου μυαλουδάκι, η αυτοϊκανοποίηση κρύβει επικίνδυνους εθισμούς και χρίζει προσοχής. Καλό είναι, -δεν λέω- πού και πού να ανατρέχεις σε γκατζεντάκια και χειροπιασίματα για σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση… Αλλά, να μην ξεχνάς την ουσία και την υπέροχη αίσθηση που δίνει το ίδιο το σεξ όταν εξελίσσεται και ολοκληρώνεται μαζί με άλλο πρόσωπο.


Καλή η αυτοϊκανοποίηση, δε λέω, με το σεξ όμως βλέπεις και κανένα άνθρωπο.


Η ερωτική συνεύρεση έχει μια άλλη αλήθεια, πιο ζεστή, πιο ουσιαστική και οδηγεί σε μια διαφορετική εκτόνωση, πιο υγιή και πιο μπαλανσαρισμένη. Όταν είσαι πάντα, εσύ και ο εαυτός σου, κακομαθαίνεις και διεκδικείς με εγωκεντρισμό την απόλυτα δική σου ικανοποίηση, ενώ, ζώντας το πάθος σου με τον/την σύντροφό σου μαθαίνεις να μοιράζεσαι τα πάντα και να χαίρεσαι μαζί του τις όμορφες στιγμές. Και το σεξ είναι μια όμορφη στιγμή, αν ξέρεις να το απολαμβάνεις με μέτρο. Δεν είναι απλά f**k me, αλλά LOVE me.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ