Δείξε το μουστάκι σου και κέρδισε

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης και ειδικά του αντρικού πληθυσμού για τον καρκίνο του προστάτη.

 


Article featured image
Article featured image

Εξ ου και το Movember, η λέξη που προέρχεται από τον συνδυασμό του «Mo», σύντμηση από το «μουστάκι» / moustache, και του Νοεμβρίου/ November.

Το κίνημα του Movember ξεκίνησε το 2003 από την Αυστραλία με σκοπό να ενθαρρύνει τους άνδρες να κάνουν πιο συχνά εξετάσεις για τον έγκαιρο εντοπισμό του καρκίνου. Όμως, εκτός από ένα ετήσιο check-up , το Movember Foundation ενθαρρύνει τους άνδρες να ψάξουν να μάθουν το οικογενειακό ιστορικό καρκίνου και να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το 2012, η Global Journal αναφέρθηκε στο Movember ως μία από τις κορυφαίες 100 μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) στον κόσμο.

Η ΚΕΟ που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο γύρω από το θέμα, ειδικά τον Νοέμβριο, σου δίνει αυτό το διάστημα την ευκαιρία να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου με μουστάκι, να μαζέψεις ψήφους και να κερδίσεις πλούσια δώρα, δείχνοντας παράλληλα το κοινωνικά ευαισθητοποιημένο πρόσωπό σου.



Ανέβασε ΕΔΩ την φωτογραφία σου.

Ψήφισε ΕΔΩ μια από τις φωτογραφίες με μουστάκι που έχουν γίνει ήδη upload.



Πηγή φωτογραφίας: visiting cyprus


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ