Mε μαυρισμένο μάτι στο Eurogroup o Iρλανδός ΥΠΟΙΚ

Με μαυρισμένο το δεξί του μάτι εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του Eurogroup ο Ιρλανδός Yπουργός Οικονομικών Μάικλ Νούναν γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια - ειδικά μέσω Twitter - σε σχέση με την «άγρια» συνεδρίαση που διεξάγεται στις Βρυξέλλες με κυρίαρχο θέμα την Ελλάδα.


Article featured image
Article featured image

«Περίμεναμε να είναι ένα άγριο Eurogroup αλλά για τον Βαρουφάκη, όχι τον Νούναν» γράφει ένας χρήστης του Twitter  . «Ξεκίνησαν οι τσαμπουκάδες κι έχουμε τα πρώτα θύματα» γράφει ένας δεύτερος. «Οι διαπραγματεύσεις ξέφυγαν στις Βρυξέλλες. Ο Νούναν δεν είχε ούτε μια ευκαιρία απέναντι στην Μέρκελ... Καταραμένοι Έλληνες» γράφει ένας τρίτος.



Ακόμα και ο ίδιος ο Ιρλανδός πολιτικός αυτοσαρκάστηκε για την κατάστασή του λέγοντας κατά την είσοδό του στο χώρο της συνεδρίασης ότι «μιμούμαι τον Τζόνι Σέξτον» (σ.σ. πρόκειται για Ιρλανδό παίχτη του ράγκμπι ο οποίος τραυματίστηκε στο μάτι στη νίκη της Ιρλανδίας επί της Γαλλίας σε αγώνα το Σάββατο το απόγευμα).



Η αλήθεια είναι - δυστυχώς ή ευτυχώς - πιο πεζή καθώς, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ιρλανδικού υπουργείου, το μαυρισμένο μάτι οφείλεται στο γεγονός ότι ο Νούναν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι την περασμένη Παρασκευή.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ