Frankie's Social: το νέο στέκι της Λεμεσού που συζητιέται πολύ!

Article featured image
Article featured image

Το νέο μαγαζί της συμπρωτεύουσας άνοιξε μόλις στις αρχές του νέου χρόνου, σε έναν από τους πιο κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους, αυτόν της λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου Γ΄ και φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις...


Αυτό που κάνει το Frankie's να ξεχωρίζει... είναι οι γεμάτοι ζωντάνια και θετική ενέργεια άνθρωποί του, οι οποίοι έφτιαξαν το bar με αυτά τα στοιχεία!  Αφού αυτά ακριβώς εκπέμπει... και σε παρασύρει.


Έχει στυλ, ένα χολιγουντιανό "τουπέ", λες και ξεφύτρωσε από γκανγκστερικές, black comedy crime ταινίες, με πίνακες και καναπέδες κατά μήκος του χώρου.

Ενώ ταυτόχρονα είναι και παρεΐστικο. Αρκεί να επιλέξεις το πού θα καθίσεις και όλα τα υπόλοιπα θα προκύψουν από μόνα τους στην πορεία! Στο bar για ποτό και τσιμπήματα ή σε ένα από τα τραπέζια για ένα πλούσιο δείπνο... η επιλογή είναι δική σου.

Εδώ μπορείς να δοκιμάσεις καλό κρασί από Παλαιό και Νέο Κόσμο, αλλά και signature cocktails, πάντα με παρέα. Είναι εξάλλου... social! Στο μενού του θα βρεις ό,τι θα έβρισκες και σε ένα παραδοσιακό brasserie, παράλληλα με μια επιλογή κυρίως πιάτων με βάση το κρέας αλλά και τα θαλασσινά!


(25354101) Αρχ. Μακαρίου 226. Τρ-Κ 18.00-02.00.





Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ