Κατασκευασμένο το γκέι μυστικό Τραβόλτα - Κρουζ [στα τρολ όμως αρέσει]

«Τομ και Τζον: Το 30χρονο γκέι μυστικό» είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο του σκανδαλοθηρικού σοουμπιζίστικου περιοδικού Star, το οποίο ισχυρίζεται ότι οι δυο λαμπορί αστέρες του Χόλιγουντ είναι ζευγαράκι από την εποχή που ο Tom Cruise πρωταγωνιστούσε στην ταινία Risky Business.



 


Article featured image
Article featured image

Ένα πρωτοσέλιδο που δεν χρειάστηκε να διαψευσθεί από τους ίδιους τους ηθοποιούς, καθώς όλα τα περιοδικά και κανάλια που ασχολούνται με το κουτσομπολιό του Χόλιγουντ έσπευσαν να καταγγείλουν ότι πρόκειται για κατασκευασμένη και ανυπόστατη είδηση. 

Σύμφωνα με το Star, όταν ο Travolta είδε τον Cruise στο Risky Business εντυπωσιάστηκε από το νεαρό ηθοποιό και τον προσκάλεσε σε μια ρομαντική απόδραση στο Όρεγκον. Μάλιστα συμπληρώνει ότι το «ζευγάρι» γνωρίστηκε αρχικά σε ένα δείπνο σε ακριβό γαλλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και έπειτα έκαναν το ταξίδι. Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι το ζεύγος Travolta - Cruise βρέθηκαν σε μία σχολή Σαϊεντολογίας όπου πέρασαν μαζί μία ολόκληρη εβδομάδα πάθους και ότι από τότε έγιναν αχώριστοι. Αμερικανικά μέσα αποκαλούν το πρωτοσέλιδο «γελοιότητα» που αποσκοπεί στο να πουλήσει λίγα τεύχη παραπάνω.

Ωστόσο, και όπως σαφώς ήταν αναμενόμενο, το τρολάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήρε φωτιά.

 image

image

image

image


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ