Τουρίστες έφυγαν από ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσουν

Δύο νεαροί τουρίστες από τη Σουηδία, 23 και 27 ετών, έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο της Επαρχίας Αμμοχώστου και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν το λογαριασμό.

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, 42χρονος υπεύθυνος υποδοχής ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, κατήγγειλε στην Αστυνομία, πως 27χρονος από τη Σουηδία, ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο από τις 22 Απριλίου με κράτηση μέχρι και την 26 του μήνα, εγκατέλειψε το ξενοδοχείο πιθανόν από τις 24 Απριλίου αφήνοντας απλήρωτο λογαριασμό διάφορων υπηρεσιών, ύψους 850 ευρώ.



Εναντίον του 27χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τοποθετήθηκε στον κατάλογο Stop List, δηλαδή των ατόμων των οποίων η έξοδος απαγορεύεται από την Κύπρο και καταζητείται.



Επίσης χθες Κυριακή, ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του ΤΑΕ, προέκυψε ότι κατά τις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή 22 – 26 Απριλίου, διέμενε στο ίδιο ξενοδοχείο ακόμα ένας Σουηδός ηλικίας 23 χρόνων, ο οποίος εγκατέλειψε επίσης το ξενοδοχείο χωρίς ενημέρωση. Ο 23χρονος εγκατέλειψε το ξενοδοχείο την ίδια μέρα που το εγκατέλειψε και ο 27χρονος.



Εναντίον του 23χρονου εξασφαλίστηκε επίσης ένταλμα σύλληψης και τα στοιχεία του τοποθετήθηκαν στο Stop List.



Σήμερα λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, ο 23χρονος παρουσιάστηκε στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας όπου συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αγίας Νάπας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ