10 πράγματα που οι αναποφάσιστοι θέλουν να γνωρίζετε

Μακαρόνια ή ρύζι; Καφέ ή τσάι;

 


Article featured image
Article featured image

Ακόμα και οι πιο εύκολες φαινομενικά αποφάσεις είναι δύσκολες, για μερικούς ανθρώπους!

Είναι πολύ δύσκολο για τους αναποφάσιστους να ζυγίσουν τις επιλογές τους και να καταλήξουν σε μία από αυτές, κάτι που μπορεί να τρελάνει τόσο τους ίδιους, όσο και τους γύρω τους.

Οι αναποφάσιστοι αυτού του κόσμου ζητούν την υπομονή σας και θέλουν να γνωρίζετε τα παρακάτω 10 πράγματα.

1. Προτιμούν να πηγαίνουν με το ρεύμα. Θρίλερ ή κωμωδία; Δεν έχει σημασία, σημασία έχει η παρέα.

2. Θέλουν να ευχαριστούν τους γύρω τους. Δεν θέλουν να στεναχωρήσουν κανέναν και θεωρούν ότι υπάρχει αρμονία όταν όλοι είναι σύμφωνοι με μία απόφαση.

3. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι υπερευαίσθητοι.

4. Ακούν όλες τις απόψεις, πριν αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν. Η μαμά, ο μπαμπάς, η γιαγιά, όλοι βοηθούν στο να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη άποψη.

5. Φοβούνται μήπως πάρουν τη λάθος απόφαση. Τρέμουν μήπως πάρουν τη λάθος απόφαση, οπότε σκέφτονται πολύ πριν κάνουν οτιδήποτε. Μπορεί να σας φαίνεται ότι κάτι τέτοιο είναι συνετό, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η συμπεριφορά συνοδεύεται από έντονη ανησυχία που δεν ωφελεί την υγεία.

6. Οι μεγάλες αποφάσεις είναι εξουθενωτικές. Όταν κάποιος σκέφτεται τόσο πολύ για να αποφασίσει τι θα παραγγείλει, φανταστείτε τι πνευματική διεργασία βιώνει προκειμένου να πάρει μία μεγάλη και σημαντική απόφαση.

7. Ακόμα και η απόφαση του φαγητού μπορεί να είναι αγγαρεία.

8. Έχουν αγωνία για τις αποφάσεις που πήραν, ακόμα και αφού τις έχουν πάρει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν γνωρίζουν αν έχουν πάρει τη σωστή απόφαση.

9. Οι λίστες με τα υπέρ και τα κατά είναι απαραίτητες. Επειδή υπάρχει αυτή η ανασφάλεια για την απόφαση, αυτές οι λίστες είναι πολύ βοηθητικές.

10. Είναι πολύ περήφανοι όταν τελικά παίρνουν μία απόφαση.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ