Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του skip που βρέθηκε σε parking αναπήρων, ξεκαθαρίζει τι έγινε

Πριν μερικές ώρες αναρτήσαμε στη CITY, ένα post του Προέδρου του Συνδέσμου Παραπληγικών Κύπρου Δημήτρη Λαμπριανίδη, ο οποίος έκανε αναφορά σε ένα skip που είχε παρκάρει σε θέση αναπήρων στην παλιά Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας ΣΚΕΛΕΚΟ, επικοινώνησε μαζί μας για να μας ξεκαθαρίσει την παρεξήγηση και πώς πραγματικά έχουν τα πράγματα.

Όπως μας ενημέρωσε, η εταιρία του μετέφερε το συγκεκριμένο skip στην περιοχή, μετά από παραγγελία ενός εργολάβου που εκτελεί εργασίες εκεί κοντά.

«Εμείς μεταφέραμε το skip στην περιοχή, το αφήσαμε δίπλα ακριβώς από τον χώρο στάθμευσης ΑμεΑ, γιατί όπως μας ενημέρωσαν είχαν πάρει άδεια για να το αφήσουμε εκεί, πληρωθήκαμε και φύγαμε.

Ένα άδειο skip όμως είναι απλά λαμαρίνες, και όποιος θέλει μπορεί να το μετακινήσει. Κάτι το οποίο έγινε προφανώς από εργάτες του εργολάβου, γιατί δεν βόλευε η αρχική θέση, έτσι επέλεξαν αν το μεταφέρουν δίπλα που υπήρχε θέση στάθμευσης για αναπήρους».

Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης ο ίδιος ενημερώθηκε ξημερώματα από την αστυνομία για το περιστατικό και αμέσως έστειλε οδηγό για να παραλάβει το skip από εκεί, περίπου γύρω στις 5 τα ξημερώματα. Επίσης θέλησε να διευκρινήσει πώς το άτομο που διακρίνεται στη φωτογραφία, δεν έχει καμία σχέση με τη δική του εταιρία. 

«Ως εταιρία απολογούμαστε για την όποια ταλαιπωρία προκαλέσαμε σε συνανθρώπους μας και παρακαλούμε αν εντοπιστεί ξανά παρόμοιο περιστατικό με skip δικής μας εταιρείας, όπως επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας σε ένα από τα τηλέφωνα επικοινωνίας που αναγράφονται σε κάθε skip, για να επιληφθούμε της κατάστασης».



*Διαβάστε τι προηγήθηκε: Ένα skip πάρκαρε σε θέση αναπήρων στην παλιά Λευκωσία


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ