Ο δαίμων του ταπελλογραφείου

Όσο κι αν προσπαθήσεις να το δικαιολογήσεις, η εικόνα είναι τουλάχιστον… περίεργα αστεία.

 


Article featured image
Article featured image

Τόσο γιατί δεν διαφημίζει τίποτα λιγότερο από… τα ελληνικά πανεπιστήμια όσο και γιατί είναι τοποθετημένη σε περίπτερο στην έκθεση «Εκπαίδευση και Καριέρα 2016» που πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο στη Διεθνή Κρατική Έκθεση και με συνδιοργανωτή το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Σημαντικό πάντως είναι πως η πινακίδα αντικαταστάθηκε άμεσα, οπότε το λάθος -μικρό ή μεγάλο- διορθώθηκε. Τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν.

 



Πέραν λοιπόν από το μικρό αυτό λαθάκι, που σαφώς και ευθύνεται ο… δαίμων του ταπελλογραφείου, μπροστά μας έχουμε μια καλή ευκαιρία να ενημερωθούμε για τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για σπουδές σε Κύπρο ή εξωτερικό, όπως επίσης και για εταιρείες που ασχολούνται με προϊόντα σχετικά με τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό, την τεχνολογία στην εκπαίδευση, τις εκδόσεις βιβλίων και άλλα τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν τους νέους και τα ενδιαφέροντά τους. Επίσης, και φέτος αναμένεται η συμμετοχή υπηρεσιών εξευρέσεως εργασίας. Τέλος, φέτος παρέχεται η ευκαιρία στις Ιδιωτικές Σχολές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στην Έκθεση.

Τη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα 2016», διοργανώνουν το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ), σε συνεργασία με το British Council Cyprus και τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συντονιστών Erasmus.

Η έκθεση πραγματοποιείται στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου (Περίπτερο 6), από σήμερα Παρασκευή 19/2 μέχρι και την Κυριακή 21/2.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ