Προσοχή: Αν δείτε αυτό στην πόρτα σας, καλέστε αμέσως την Αστυνομία!

Ωραίος τίτλος. Ικανός να σε κάνει να προβληματιστείς, να ανησυχήσεις, να αναρωτηθείς, να φοβηθείς…

 


Article featured image
Article featured image

Αν συνηθίζεις να καταπίνεις αμάσητο όσα μας σερβίρουν κάποιοι -αφελείς-, θα το κάνεις share για να προβληματιστούν, να ανησυχήσουν, να αναρωτηθούν, να φοβηθούν κι άλλοι.

Αν είσαι λογικός, θα πάρεις ένα τηλέφωνο στην αστυνομία για να δεις αν όντως ισχύουν αυτά που γράφονται και μοιράζονται στο facebook από διάφορα «σοβαρά» sites, που προφανώς δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι κόσμος που τα λαμβάνει υπόψη και ανησυχεί πραγματικά. Κόσμος που έχει παιδιά στο σπίτι, που έχει τον ανήμπορο ηλικιωμένο γονιό του ή τελοσπάντων κάποιον ή κάποιους που ενδεχομένως αδυνατούν να αντιδράσουν σε αυτό που περιγράφεται λεπτομερώς πιο κάτω από τον αρθρογράφο ως κόλπο για διάρρηξη κατοικιών:

Θα αποφύγουμε να αναφερθούμε ονομαστικά σε sites, θα αναδημοσιεύσουμε όμως το επίμαχο κομμάτι από ένα άρθρο που βρήκαμε να κυκλοφορεί στο κυπριακό internet και μαζί την τοποθέτηση της Αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας:

Αναφορικά με το πιο πάνω, λοιπόν, η κυρία Νικολέτα Τυρίμου, Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, αναφέρει πως, η Αστυνομία δεν έχει δεχτεί οποιαδήποτε καταγγελία σχετικά με τέτοιου είδους περιστατικά, ούτε και γνωρίζει να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Το ερώτημα είναι απλό. Αφού η αστυνομία δεν γνωρίζει, πως κάποιος απλός πολίτης γνωρίζει τρόπους και πρακτικές διαρρήξεων και θεωρεί φρόνιμο να μας επιστήσει την προσοχή δήθεν για να μας «προφυλάξει»;

Τροφή για σκέψη...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ