Ο Διονύσης Σαββόπουλος στην Κύπρο με το φορτηγό του

Μισός αιώνας συμπληρώνεται φέτος από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού πια βινυλίου «ΦΟΡΤΗΓΟ» και ο Διονύσης Σαββόπουλος με τη νέα χρονιά, κάνει έναν σταθμό στην Κύπρο για να παρουσιάσει μια ξεχωριστή συναυλία στη Λεμεσό, στο Παττίχειο Θέατρο  στις 29  Ιανουαρίου και στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 30 Ιανουαρίου στις  20:30.

 


Article featured image
Article featured image

Θα ερμηνεύσει τα τραγούδια και τις ιστορίες του ΦΟΡΤΗΓΟΥ, θα δούμε πώς ο γνωστός και διακεκριμένος πλέον Σαββόπουλος του 2017 συναντά τον άγνωστο και νεαρό Σαββόπουλο του 1966 και πώς ερμηνεύει τώρα, μετά από πενήντα χρόνια, τα τραγούδια εκείνου, του πρώτου του δίσκου.

Στη σκηνή των θεάτρων, ανεβαίνουν πλάι του οι χαρισματικοί νέοι τραγουδοποιοί  Κατερίνα Πολέμη, Θέμος Σκανδάμης, Εύη Μάζη -που έχουν ξεκινήσει ήδη το δικό τους συναρπαστικό μουσικό ταξίδι- προκειμένου να τον συνοδεύσουν, να τραγουδήσουν και να γιορτάσουν μαζί του. Και πάντα δίπλα του οι υπέρ-δεξιοτέχνες Γιώτης Κιουτρσόγλου και Δημήτρης Λάππας. Μηχανικός ήχου ο Γιάννης Τούντας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι εκτός από τα 12 τραγούδια του ΦΟΡΤΗΓΟΥ θα ακουστούν κι εκείνα όπως η Θανάσιμη μοναξιά του Α.Α ή η Αμνηστεία ’64 -που μπορεί να κόπηκαν από την λογοκρισία το ΄64-΄65, γράφτηκαν όμως τότε και επομένως ανήκουν στην ίδια συλλογή τραγουδιών.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης  βέβαια δεν θα παραλείψει να χαρίσει στο κοινό του και τα γνωστά αγαπημένα  του τραγούδια όπως τη «Συννεφούλα», «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» «Μια θάλασσα μικρή»  και πολλά άλλα.



Προπώληση  εισιτηρίων  για την Λεμεσό

Ταμείο Παττιχείου Θεάτρου  25 377 277    και ηλεκτρονικά  από  Soldouttickets.com.cy



Για τη Λευκωσία εισιτήρια προπωλούνται:

tickethour.com.cy και τηλέφωνο 77 77 70 40 και από τα ACS COURIERS  

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ