Άφησε το μοναστήρι έπειτα από 8 χρόνια και αποφάσισε να γίνει… πορνοστάρ

Αυτές είναι αποφάσεις ζωής, όχι αστεία.

 


Article featured image
Article featured image

Είθισται κατά καιρούς να μαθαίνουν για άτομα τα οποία αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη κοσμική ζωή και να αφιερώσουν τη ζωή του στο Θεό και τη θρησκεία τους. Αυτό είναι το σύνηθες. Λιγότερο σύνηθες, είναι να ακούς για άτομα που εγκαταλείπουν την μοναστηριακή ζωή, για να επιστρέψουν πίσω στην κοσμική και να ζήσουν όπως επιθυμούν.

Η πιο κάτω ιστορία παρόλα αυτά, δεν είναι από αυτές που περιμένεις να ακούσεις και μάλλον ούτε καν μπορείς να φανταστείς ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Ωστόσο στην περίπτωση της Yudi Pineda από την Κολομβία έγινε και πράξη και είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου.

 



Η Yudi από τα 10 μέχρι και τα 28 της χρόνια, είχε κλειστεί σε ένα μοναστήρι ακολουθώντας μοναχικό βίο. Την απόφαση την είχε πάρει όσο βρισκόταν ακόμη σχολείο, όταν τις επισκέφθηκαν καλόγριες για να τους μιλήσουν. Τότε, όπως αναφέρει, ένιωσε ότι αυτό ήταν που ήθελε να κάνει στη ζωή της. Έτσι στα 10 της χρόνια αποφάσισε να μπει σε μοναστήρι και να γίνει καλόγρια.

Όλα αυτά διήρκησαν 8 χρόνια, μέχρι που ερωτεύτηκε τον δάσκαλο των δάσκαλο τον θρησκευτικών της και αποφάσισε πως ήταν η ώρα να εγκαταλείψει την αποστολή της.

Ξεκίνησε μια νέα ζωή στο Μεντεγίν, πιάνοντας δουλειά σε μία μεγάλη πολυεθνική εταιρεία τροφίμων μέχρι που βρέθηκε στο δρόμο της ο Juan Bustos. Ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος διατηρεί πόρταλ ενηλίκων, εκείνη την περίοδο προσλάμβανε μοντέλα για να παρέχουν υπηρεσίες σεξουαλικού περιεχομένου.

 



Πήρε μέρος σε κάστινγκ, τα πήγε καλά και κάπως έτσι ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στη ζωή της. «Στην αρχή αισθανόμουν άσχημα, αλλά τώρα είμαι μια χαρά με αυτό. Επίσης, αισθάνομαι καλά όταν πηγαίνω στην εκκλησία. Ποτέ δεν χάνω τις προσευχές της Παρασκευής, τις συναντήσεις του Σαββάτου και την λειτουργία της Κυριακής» λέει η 28χρονη.

Όσο κι αν ο πνευματικός της προσπάθησε να της αλλάξει γνώμη, εκείνη αγνόησε τις συμβουλές του κι ακολούθησε την καρδιά της. Το γεγονός πως «απολαμβάνει τον αυνανισμό και την πορνογραφία σε καθημερινή βάση», όπως λέει, δεν την εμποδίζει να είναι βαθιά θρησκευόμενη. Η ίδια χαρακτηρίζει τη νέα της καριέρα «αξιοπρεπή και καλλιτεχνική» και τονίζει πως «δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό που κάνει».

 

Με πληροφορίες από protothema.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ