Δράμα οι εξελίξεις στην Κύπρο (και πάλι)

Μετά το Πενταπόσταγμα, χτύπησε ο Εθνικός Μαχητής!

 


Article featured image
Article featured image

Την προηγούμενη εβδομάδα ετοιμαζόμασταν να βυθίσουμε τα τουρκικά πλοία που περιφέρονται ανοιχτά της Κύπρου (διάβασε σχετικά εδώ...>>> https://goo.gl/cm4rdW|), σήμερα ζητάμε κατεπειγόντως βοήθεια από την Αίγυπτο για να αντιμετωπίσουμε την επερχόμενη περιφερειακή σύρραξη.

Τα τρομολάγνα και πολεμοχαρή site φαίνεται πως έχουν ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης για να σπέρνουν τον πανικό.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν στην αγαπημένη ιστοσελίδα www.ethnikosmaxitis.gr, οι δραματικές εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, κατέστησαν επιβεβλημένη τη ναυτική ενίσχυση της Κύπρου από την Αίγυπτο για να αντιμετωπίσουμε τις τουρκικές προκλήσεις. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα πάντα με το έγκυρο δημοσίευμα, αντιπροσωπεία του Πολεμικού Ναυτικού της Κύπρου θα επισκεφθεί το Κάιρο για να ζητήσει την ενίσχυση και να ετοιμαστεί για τη σύρραξη.

Ο συντάκτης στη συνέχεια προχωράει σε μία εκτενή γεωστρατηγική ανάλυση της περιοχής ανοιχτά της Κύπρου, ενώ δεν διστάζει να δημοσιεύσει και φωτογραφίες ντοκουμέντο από το SAIPEM.

 



 

Και χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την κατάσταση, τέτοιου είδους δημοσιεύματα έστω και αν προέρχονται από αμφιβόλου ποιότητας και εγκυρότητας ιστοσελίδες, είναι αρκετά εύκολο να σπείρουν τον πανικό και να δημιουργήσουν εντυπώσεις άνευ λόγου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ