Σεξομολογήσεις #402: «Συμπαθούν με οι γυναίκες, αλλά ως τζαμέ, εν προχωρά το πράμα»

Article featured image
Article featured image

Γεια σου τίπστερ με τα ωραία σου. Είμαι ένα κοπέλλι μάλαμα που ούλλες οι γυναίτζες συμπαθούν τον - πιστεύκω. Αλλά, είμαστε για συμπάθειες τωρά; Εγώ θέλω να έβρω σύντροφο τζαι να την βάλω που κάτω. Να κάμω σχέση (να το πω πιο ευγενικά) για να έχω σεξουαλική ζωή. Διερωτούμαι τι πάει λάθος, όμως, τζαι δεν το πετυχαίνω. Εν είμαι πλέιμποϊ, αλλά είμαι άντρας θερμός – εγγυούμαι σου το. Θέλω να σου πω ήνταλως τις προσεγγίζω για να μου πεις τι κάμνω Χ. Το λοιπόν. Είμαι στην μπάρα του μπαρ τζαι πίνω το ποτό μου. Σινιάρω μιαν που μου αρέσκει τζαι κοντεύφκω της. Δεν κωλώνω. Εν είμαι που τζείνους που κάθουνται κορδωτοί τζαι δεν κάμνουν τίποτε. Είδα την, άρεσέν μου, κάμνω την κίνησή μου. Πάω, που λαλείς, τζαι πλευρίζω την, τζαι κοντεύκω της, τζαι λαλώ της ότι την βρίσκω όμορφη τζαι ότι θέλω να την κεράσω ποτό. Αποτέλεσμα; Το 90% των γυναικών γελά όπως τον χάχα, λαλούν μου ένα ‘όχι ευχαριστώ’ τζαι γυρίζουν που την άλλη. Το 10% που τσιμπά στην κλασική μου μέθοδο, δέχεται να μείνω στην παρέα, πιάνει με κουβέντα, γελά μαζί μου τζαι αστειεύκεται, αλλά ως τζαμαί. Ύστερα τίποτε. Απλά ένα γεια σου, καληνύχτα τζαι κλείει η βραδιά με μηδέν εις το πηλίκο. Τζαι το ίδιο το παττιρντίν κάθε φορά. Είμαι 23 χρονών τζαι δεν μου έκατσε θηλυκό ακόμα. Άτε… πε μου τα!

 

Κάμνεις τρεις λάθος κινήσεις, γι’ αυτό χάνεις το παιχνίδι.

1. Κοντεύκεις πολλά λαλώ σου. Προσοχή! Δεν πρέπει να παραβιάζουμε τον χώρο ενός άγνωστου ακόμα ατόμου. Θα πρέπει να πάρουμε το πράσινο φως και ύστερα να ‘εισβάλουμε’ στα σύνορά του. Παρατήρησε τον τρόπο που θα γύρει το κεφάλι ή ολόκληρο το σώμα. Αυτή είναι ένδειξη κατά πόσο γουστάρει μια διά ζώσης συνομιλία ή όχι. Μην είσαι επίθεση και γκολ γιατί μετά θα την ζώσουν τα φίδια!



2. Κλισέ η ατάκα που τους λαλείς ‘βρίσκω σε όμορφη’. Άσε που φαίνεσαι υπερφίαλος και λαφαζάνης. Που την στιγμή που τους κοντεύκεις, ξέρουν ότι γουστάρεις τες. Άρα, μην επαναλαμβάνεσαι με ανιαρές ατάκες του ’80. Κάμνε το ξεκίνημα με ένα γεια σας κορίτσια, τζαι κάμε πως γυρεύκεις τόπο να κάτσεις. Ό,τι τζαι νάναι το κάτσιμο φίλε μου!



3. Να μεν σε αγχώνει ότι δεν σου έκατσε θηλυκό ακόμα, γιατί μετά φκαίνει τούτο το άγχος στον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ, μπορεί να μεν το καταλαβαίνεις, αλλά, το σφίξιμο τζαι την αγωνία σου, την εισπράττουν οι γένετζιοι, τζαι άτε να τες πείσεις ότι είσαι άντρας με τουπέ τζαι ανάστημα.


 

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ