Εικόνες, βίντεο και σκίτσα από τη συγκλονιστική διάσωση των παιδιών στην Ταϊλάνδη

Ενόσω η δεύτερη επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται με του διασώστες να υπερβάλλουν εαυτό για να απεγκλωβίσουν από το πλημμυρισμένο σπήλαιο τα 12 παιδιά με τον προπονητή τους, το παγκόσμιο ενδιαφέρον αυξάνεται με το social media να παρακολουθούν και να στηρίζουν τις προσπάθειες με κάθε δυνατό τρόπο.

 


Article featured image
Article featured image

Ήδη το πρώτο group με 4 παιδιά βρίσκεται από χθες, έπειτα από την 9ωρη επιχείρηση διάσωσης, σώο στη στεριά, ενώ εδώ και μερικές ώρες ακόμη ένα παιδί κατάφερε απεγκλωβιστεί από το σπήλαιο με τη βοήθεια της ομάδας διασωστών που ανέλαβε την επιχείρηση. Πληροφορίες ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων μάλιστα κάνουν αναφορές ότι ακόμη 2 παιδιά, το 6ο και το 7ο έχουν ήδη βγει στη στεριά.  

Πριν λίγη ώρα, όπως αναφέρει το Sigmalive.com μέσα από τη ζωντανή κάλυψη των γεγονότων που κάνει από χθες Κυριακή 8/7, το Κέντρο Διάσωσης προχώρησε σε προσωρινή παύση, έως ότου επαναγεμίσουν τις φιάλες οξυγόνου για να μπορέσουν να προχωρήσουν με τις υπόλοιπες διασώσεις. 

Το περιστατικό, το οποίο συγκλόνισε το παγκόσμιο, αποτελεί πρώτο trend και στα social media (#ThaiCaveRescue) με τους χρήστες να παρακολουθούν κυριολεκτικά με κομμένη την ανάσα όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, ανεβάζοντας παράλληλα υλικό τόσο από τις διασώσεις, αλλά και σκίτσα – προσευχές ούτως ώστε να λήξουν όλα καλά.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο, που δίνουν την πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στο σημείο διάσωσης και την υπερπροσπάθεια που γίνεται από τη διασωστκή ομάδα για να φέρουν εις πέρας το έργο τους.

 


































ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ