10 πράγματα που συμβαίνουν στις ταινίες πορνό [και μόνο εκεί]

Τα ανάποδα αεροπλανικά και τα κρεμμαστά από τους πολυελαίους δεν τα κάνεις στην πραγματική ζωή, εκτός κι αν είσαι ο Πετρούνιας.

 


Article featured image
Article featured image

Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι ο κινηματογράφος αντιγράφει πολλές φορές την πραγματική ζωή. Κάτι που όντως ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Όταν, για παράδειγμα, η ταινία είναι ντοκιμαντέρ, αλλά μέχρι εκεί. 

Όταν η κουβέντα έρχεται στις ταινίες πορνό, τότε το πράγμα μπαίνει στην κατηγορία της επιστημονικής φαντασίας και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείς τόσο το καλύτερο για σένα και τον/την σύντροφό σου. 

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα στη CITY o Δρ. Κώστας Κωνστανίδης –Χειρούργος Ουρολόγος/Ανδρολόγος, είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι τα πορνό είναι καταστροφικά για τη σεξουαλική υγεία του άντρα αφού πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι όσα βλέπουν είναι πραγματικά γεγονότα, κάτι που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία τους και την αυτοπεποίθησή τους όταν διαπιστώσουν ότι αδυνατούν να τα εφαρμόσουν. «…υπάρχουν σκέψεις τελευταίως να βγει οδηγία ότι το πορνό βλάπτει σοβαρά το σεξ, όπως έγινε και με τα τσιγάρα. Πολλοί άντρες που βλέπουν πορνό, παίρνουν επιδόσεις που δεν υπάρχουν και της τοποθετούν στο μυαλό τους ως νόρμες. Όταν λοιπόν αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να τις πραγματοποιήσουν νιώθουν μειονεκτικά, απογοητεύεται και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανικανότητα».  

Βάσει λοιπόν όλων των πιο πάνω, πήραμε 10 καταστάσεις που ανθούν στις ταινίες πορνό και τις απομυθοποιήσαμε για το καλό όλων μας!

 

Οι γυναίκες έχουν τον οργασμό στο τσεπάκι τους

Πολλές φορές, χωρίς καν να της αγγίζει ο παρτενέρ τους. Ο μόνος τρόπος να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι αν μία γυναίκα έχει ορμονικό πρόβλημα, διαφορετικά για να πετύχει ο σωστός οργασμός χρειάζεται χρόνος, παιχνίδι και χημεία.

 

Όλοι, μα όλοι, σκέφτονται μόνο το σεξ και είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να κατεβάσουν τα παντελόνια

Στο μεταξύ κανείς δεν αρρωσταίνει ποτέ, κανείς δεν έχει νεύρα, ούτε χρέη, προβλήματα, έγνοιες, βαρεμάρα, πονοκέφαλο, αδιαθεσία, περίοδο και όλα εκείνα τα καθημερινά που καθιστούν το every day sex αδύνατο.  

 

Image result for sex  beach

 

Σχεδόν ποτέ, κανείς, δεν κάνει προκαταρκτικά

Χαλάει η σωλήνα του μπάνιου, έρχεται ο υδραυλικός και μόλις ανοίξει η πόρτα, αυτός έχει ήδη έξω τα εργαλεία και κατευθείαν στο ψητό. Για δοκίμασε να το κάνεις αυτό στην πραγματική ζωή, και πες μας πόσο καλά θα περάσεις.



Το σεξ στα βουνά, τα λαγκάδια και τη θάλασσα μοιάζει τόσο φανταστικό

Ναι, καλά. Για δοκίμασε να κάνεις σεξ στην άμμο ή στο χορτάρι, στο χώμα, στις πέτρες να δεις τη γλύκα. Γδαρσίματα και αμυχές, ζωύφια να μπαίνουν σε απαγορευμένες περιοχές και η άμμος να κολλάει εκεί που δεν πρέπει. Άσε καλύτερα.

 

Όλοι οι μαστόροι είναι κούκλοι, γυμνασμένοι και με προσόντα

Ποτέ δεν είδα έναν τέτοιον, μα ποτέ. Όσες φορές ήρθε μάστορας στο σπίτι ήταν φαλακρός, με μπιροκοιλιά και μουστάκι ενώ φυσικά σε κάθε του σκύψιμο έβλεπες την ημισέληνο φάτσα φόρα.

 

Image result for plumber in the house porn

 

Όλες οι γυναίκες τρελαίνονται για πεολειχία και πρωκτικό

Το άλλο με τον Πόμπο το ξέρεις; Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, με άλλα γούστα και άλλες προτιμήσεις. Δεν σημαίνει επειδή η δική σου δεν τα γουστάρει αυτά είναι λιγότερο ερωτική ή σέξι. Κάπου αλλού θα έχει ταλέντο. Α! Επίσης, ούτε σε όλους τους άνδρες αρέσει η αιδοιολειξία αντίστοιχα.



Στις γυναίκες αρέσει κατά βάθος να παρακολουθούν άλλους να κάνουν σεξ

Μη φας, έχουμε γλαρόσουπα. Δεν λέμε ότι δεν παίζει αυτό το σενάριο, αλλά επ ουδενί δεν ισχύει καθολικά για όλες τις γυναίκες.

 

Κανείς δεν μένει παραπονεμένος 

Περαστικοί, ένοικοι του σπιτιού, ένας που έκανε τζόκινγκ στη γειτονιά, η καθαρίστρια, το pool boy (κυρίως αυτός), ο κάμεραμαν, ο ηχολήπτης. Όλοι θα τσιμπήσουν από κάτι.

 

Image result for hard sex positions

 

Τέλος, για να μπορέσεις να κάνεις σεξ σε αυτές τις ταινίες πρέπει να είσαι ολυμπιονίκης στην ενόργανη

Κάθε σκηνή σεξ, μοιάζει περισσότερο με προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς, παρά με ερωτική πράξη, άσε που εκτός από τις εξωφρενικά δύσκολες στάσεις που παρουσιάζουν, μας προπονούν και για το Μαραθώνιο. Τον ατελείωτο έχουν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ