Έχουμε νικητή για τον διαγωνισμό #almyra_city_contest

Ποια φωτογραφία είναι αυτή που χαρίζει στον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού τη διαμονή για δύο στο Almyra;

 


Article featured image
Article featured image

Ο διαγωνισμός #almyra_city_contest είχε ισχύ από τις 6 ως τις 20 Αυγούστου. Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν με αυτό το hashtag σε Instagram και Facebook πολλές, τόσο με τοπία στην Κύπρο και το εξωτερικό, όσο και με άτομα και παρέες.

 

Το λεκτικό του διαγωνισμού έλεγε:

Ανέβασε στο Facebook ή στο Instagram με το hashtag #almyra_city_contest την πιο ωραία φωτογραφία που έχεις βγάλει φέτος το καλοκαίρι και κέρδισε μια διαμονή για ένα βράδι, για δύο άτομα, με ημιδιατροφή, στο Almyra Hotel, στην Πάφο.

 

Χθες, λοιπόν, Δευτέρα 20 Αυγούστου, ήταν η τελευταία προθεσμία, οπότε έπρεπε να καθίσουμε να δούμε και να επιλέξουμε ανάμεσα σε όλες τις φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί με το εν λόγω hashtag.

Η φωτογραφία του Γιάννη Μηνά που τραβήχτηκε στο Brighton και συγκεκριμένα στην παραλία με τις πολύχρωμες ξαπλώστρες και τους γλάρους δίπλα στο Brighton Palace Pier ήταν τελικά αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις, χαρίζοντας στον ιδιοκτήτη της το μεγάλο δώρο.

Όπως και να ‘χει, σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, με ακόμα περισσότερες καλοκαιρινές φωτογραφίες!

Δείτε πιο κάτω μερικές ακόμα από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε!

 




 

 




 

 




 

 




 

 



Φωτογραφία: Νικόλας Κολοκοτρώνης

 

 



Φωτογραφία: Ελένη Παπασπύρου

 

 

Η ιστορία της φωτογραφίας

Επικοινωνώντας με τον νικητή, ο Γιάννης Μηνάς μάς ανέφερε πως η φωτογραφία τραβήχτηκε αυτό το καλοκαίρι, σε μια μονοήμερη εκδρομή στο Brighton. «Δεν ήταν θέμα προσπαθειών, αλλά περισσότερο υπομονής για να μπουν οι γλάροι, όπως ήθελα, στο κάδρο».

Επιπλέον αναφέρει: «Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί με Sony SLT-a58. Δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία, πέρα από τα κλασσικά του Instagram και crop».

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ