Αυτοί είναι οι διάσημοι που (προβλέπεται πως) θα πεθάνουν το 2019

Η μακάβρια λίστα Deathlist 2019 μόλις δημοσιεύτηκε και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν.

 


Article featured image
Article featured image

Στην αρχή εμφανίστηκε ως μία πλάκα μεταξύ κάποιον μεθυσμένων φοιτητών, στη συνέχεια, όμως, αυτή η πλάκα πήρε σάρκα και οστά (sic) και έγινε η μοναδική ιστοσελίδα που προβλέπει κάθε χρόνο διάσημους θανάτους.

Το πικ της ήταν το 2017, όπου και προέβλεψε το θάνατο 17 ατόμων, επιτυχία που δεν κατάφερε να επαναλάβει το 2018, αφού μόλις κατάφερε να προβλέψει μόλις 12 θανάτους. Τη μισή οικογένεια Bush, τον Stan Lee και τον τραγουδιστή των Fall, Mark E. Smith, o οποίος μας αποχαιρέτησε στα 61 του. Ευτυχώς, τη γλίτωσαν ο Paul Gascoigne και ο Sean Connery.

Φέτος, η Deathlist 2019 επέστρεψε δυναμικά με 50 νέες προβλέψεις με τους υποψήφιους αυτή τη φορά να περιλαμβάνουν διασημότητες όπως την Tina Turner, τον ηθοποιό Kirk Douglas (για 3η φορά) τον πρίγκιπα Φίλιππο, Δούκα του Εδιμβούργου, τον Αμερικανό παρουσιαστή Larry King, τον πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Jacques Chirac, τον διάσημο σχεδιαστή Pierre Cardin και άλλους πολλούς.

Η λίστα έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα μεν, δεν παύει να παραμένει δυσοίωνη δε. Ωστόσο, υπάρχουν και χειρότερα: Ως γνωστόν, εδώ και χρόνια αρκετοί άνθρωποι στοιχηματίζουν σχετικά με τους πιθανούς επερχόμενους θανάτους διασημοτήτων. Αν είσαστε ένας από αυτούς, ντροπή σας, όμως αφού το κάνετε, ρίξτε και μια ματιά στο site, για να πάρετε ιδέες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ