Sold out σε χρόνο ρεκόρ η Celine Dion, σε Μάντσεστερ, Δουβλίνο και Όσλο

Εν αναμονή της έναρξης της πώλησης των εισιτηρίων για τη συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο, στο πλαίσιο του «Courage World Tour», που ως γνωστό περιλαμβάνει εμφανίσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη, μαθαίνουμε πως κάποιες συναυλίες στο εξωτερικό είναι ήδη sold out.

Article featured image
Article featured image

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε μερικά μόλις λεπτά.

Συγκεκριμένα, η συναυλία της Καναδής σταρ στη Manchester Arena, στο Μάντσεστερ, στις 4 Σεπτεμβρίου είναι ήδη sold out, εξ ου και έχει προστεθεί μια δεύτερη εμφάνιση το αμέσως επόμενο βράδι, στις 5 Σεπτεμβρίου.


Sold out είναι και οι δύο συναυλίες στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, που είναι προγραμματισμένες για τις 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2020.


Την ίδια ακριβώς τύχη είχαν και οι δύο συναυλίες στο Telenor Arena, στο Όσλο της Νορβηγίας. Sold out τα live της για τις 28 και 29 Αυγούστου 2020.


Από τη μια, όλο αυτό που συμβαίνει με την απίστευτα μεγάλη και γρήγορη προπώληση εισιτηρίων για σημαντικούς προορισμούς στην Ευρώπη (και όχι μόνο) μάς κάνει να αδημονούμε ακόμα περισσότερο, από τη άλλη όμως δεν θα το κρύψουμε πως μια μικρή ανησυχία την έχουμε, μήπως και δεν προλάβουμε τα μαγικά χαρτάκια.

Το να βλέπεις στη χώρα σου (και ειδικά όταν η χώρα σου είναι η μικρή Κύπρος) μια τόσο μεγάλη σταρ, του βεληνεκούς της Celine Dion, είναι σίγουρα εμπειρία ζωής, οπότε με το που θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων ενδέχεται να γίνει ένας μικρός χαμός!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ