Κάποιοι στη Λεμεσό άναψαν «λαμπρατζιά» και έκαψαν κεραία επειδή νόμιζαν πως ήταν για το 5G

Ο Ιούδας της εποχής μας είναι το 5G. Ξεκάθαρα!

Article featured image
Article featured image

«Θάνατο στο 5G» φαίνεται να ευχήθηκαν τύποι στη Λεμεσό, οι οποίοι, μάλλον, την είδαν σταυροφόροι κατά του 5G, που σημειωτέων δεν έχει φτάσει ακόμα στην Κύπρο, βάζοντας φωτιά σε κεραία που ήταν τοποθετημένη σε κτήριο σε περιοχή της Λεμεσού.

Όσο και να μοιάζει με είδηση HOAX, το γεγονός είναι πραγματικό και συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, στην πρώην τουρκοκυπριακή συνοικία της πόλης.

Σύμφωνα με το την εφημερίδα Λεμεσός, η οποία δημοσίευσε το θέμα, άγνωστοι πυρπόλησαν την κεραία που βρισκόταν στην ταράτσα κτηρίου, για άγνωστους ακόμα λόγους, με την Αστυνομία, ωστόσο, να θεωρεί πως πρόκειται για άτομα που εναντιώνονται στην τοποθέτηση της τεχνολογίας 5G στην Κύπρο καθώς την θεωρούν επιβλαβή και επικίνδυνη. Άσχετα πως δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που το επιβεβαιώνουν, παρά θεωρίες συνομωσίας.

«Όλες οι ενδείξεις λένε ότι πρόκειται για άτομα που είναι ενάντια στο 5G. Πολύ πιθανόν η φωτιά να προκλήθηκε κακόβουλα με την υποψία ότι πρόκειται για ‘αντένα 5G’. Ευτυχώς η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενες κατοικίες», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ