6 τηλεοπτικές στιγμές της Ellen DeGeneres που πλέον βλέπουμε με διαφορετικό μάτι

Μήπως τα σημάδια υπήρχαν εκεί από καιρό και κανείς μας δεν μπορούσε να τα αναγνωρίσει;

Article featured image
Article featured image

Τους τελευταίους μήνες μεταξύ άλλων δεινών, ο πλανήτης παρακολουθεί και την αποκαθήλωση μίας γυναίκας η οποία τα τελευταία χρόνια μεσουρανεί τηλεοπτικά, μέσω της εκπομπής της, χτίζοντας ένα δικό της, φανατικό κοινό, το οποίο την ακολουθεί πιστά, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ellen DeGeneres, κατάφερε μέσα στα χρόνια να γίνει ένα πρότυπο γυναίκας και ανθρώπου, που παραδέχτηκε ανοιχτά τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, έδειξε το δρόμο σε ανθρώπους που βρίσκονταν στο περιθώριο και γέμισε με δώρα και χαρά εκατομμύρια Αμερικανούς που το είχαν ανάγκη.

Όλα αυτά μέχρι να βγουν στην επιφάνεια τα απόνερα, δημιουργώντας ένα τσουνάμι αρνητικών εξελίξεων τόσο για την ίδια όσο και για τους βασικούς της συνεργάτες παρασέρνοντας όλα όσα είχε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Κατηγορίες για εκφοβιστική και ρατσιστική συμπεριφορά, άθλιες συνθήκες εργασίας. Προσβολές, αδικίες και πολλά άλλα, ήταν μόλις μερικά από όσα αποκάλυπταν κατά καιρούς πρώην συνεργάτες της εκπομπής, θέτοντας την Ellen στο απόσπασμα ως την κατ’ εξοχήν υπεύθυνη για τα όσα άφηνε να συμβούν στα παρασκήνια της εκπομπής της.

Παρόλα αυτά, όπως φαίνεται, κάποια πράγματα δεν γίνονταν μόνο στα παρασκήνια και μόνο σε χαμηλόβαθους συνεργάτες, αλλά πολλές φορές «θύματα» κακής η ρατσιστικής συμπεριφοράς έπεφταν και οι διάσημοι καλεσμένοι της on camera.

Συμπεριφορές που τότε περνούσαν ως καυστικό ή μαύρο χιούμορ και που σήμερα –μετά από όλα όσα συνέβησαν- επιδέχονται διαφορετικής ερμηνείας.

Την έρευνα έκανε το Buzzfeed.com:

Προσέβαλε στον αέρα την ηθοποιό Σοφία Βενγκάρα για την προφορά και τα αγγλικά της. Ενώ θέλησε να της διδάξει καινούργια αγγλική λέξη.




Όταν επι δύο λεπτά προσέβαλε την τραγουδίστρια Τέηλορ Σουίφτ για τις πρώην σχέσεις της και παρόλο που η Σουήφτ εξηγούσε στην Ellen πως δεν θέλει να συμμετάσχει στο προσβλητικό της παιχνίδι, η παρουσιάστρια συνέχιζε. Ενώ στο επόμενο βίντεο, η παρουσιάστρια προσβάλλει και μειώνει μία νεαρή μεταφράστρια, στον αέρα της εκπομπής.




Στο πρώτο βίντεο, η Ellen αναγκάζει την Μαράϊα Κάρεϊ να πιει αλκοόλ για να αποδείξει πως δεν είναι έγκυος. Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πόσο άσχημα είχε νιώσει γι' αυτή της την τηλεοπτική παρουσία.

Στο δεύτερο βίντεο η Ellen κάνει μπούλινγκ στην Σελιν Ντιόν για τα μακριά μαλλιά του γιου της.




Όταν έδειξε στον αέρα γυμνές φωτογραφίες του Justin Bieber, την ώρα που αυτός βρισκόταν καλεσμένος στο πλατό της.

photo-1529528744093-6f8abeee511d.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ