Σεξομολογήσεις #542: «Για να κάνουμε σεξ, θέλει να δώσω δαχτυλίδι»

Είναι σε σχέση, αλλά αυτή δεν προχωρεί στην πράξη μέχρι να της δώσει το δαχτυλίδι. Ο φίλος βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο για το τι πρέπει να κάνει.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Σας χαιρετώ και εγώ! Το πρόβλημα μου άρχισε τον τελευταίο χρόνο στη σχέση μου! Δεν έχουμε ακόμη σεξουαλική επαφή, αλλά, για να γίνει αυτό, θέλει να δώσω δαχτυλίδι! Έχω καταντήσει να βλέπω γυναίκα και να θέλω να... Ψάχνομαι για άλλη γυναίκα να βρω να κάνει κάτι! Τι κάνω σε τέτοια περίπτωση; Να μείνω πιστός ή να ξενοπηδώ; Σίγουρα έχει πολλές που θα έψαχναν για σεξ.

Για να καταλάβω... Ψάχνεσαι ήδη να βρεις άλλη/άλλες γυναίκες να ξενοπηδάς, και θα αφήσεις την κοπέλα σου μόλις βρεις ερωτικό ταίρι ή πρόκειται να τα κρατήσεις και τα δύο; Δεν σου κάθεται γιατί θέλει απλά δαχτυλίδι ή έχει και κάποιους άλλους ενδοιασμούς; Ένα test επιβάλλεται, βρε παιδάκι μου, πριν της περάσεις βέρα. Με τόσα και τόσα που ακούμε πλέον, πρέπει ΟΛΟΙ μας να το παιζουμε safe side. Το λοιπόν... Μίλα μαζί της γιατί επιμένει να μην δοκιμάσετε να ολοκληρώσετε τη σχέση σας. Αν είναι μόνο το κλασικό αίτημα του τύπου «πέρασέ μου κουλούρα και θα γίνω δική σου», τότε, κάνε λίγη ακόμα υπομονή αν πραγματικά το αξίζει αυτό το πρόσωπο και όντως τρέφεις αληθινά αισθήματα για αυτήν - όπως επίσης και εκείνη. Αλλιώς... παραίτα την όλη φάση και κάνε restart με ένα νέο αμόρε. Το να της βάλεις δαχτυλίδι και να το κάμετε μετά το μπαϊράμι, ίσως και να αποβεί φιάσκο! Και άντε μετά να ζητάς αποζημίωση για το δκιαμαντικό, τον ανερωτισμό και την ψυχική οδύνη!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ