Ένας ντελιβεράς αφήνει φαγητό σε άστεγο και μάς θυμίζει πως η απάντηση σε κάθε ερώτηση θα είναι πάντα ο άνθρωπος

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Πάτρα αλλά ο χωροχρόνος δεν έχει και τόση σημασία.

Article featured image
Article featured image


Η συγκινητική κίνηση του διανομέα που σταμάτησε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο κέντρο της Πάτρας, και έδωσε μια σακούλα με φαγητό στον ηλικιωμένο είναι η υπενθύμιση πως η λύση και η απάντηση σε κάθε ερώτηση θα είναι πάντα ο άνθρωπος.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει και τόση σημασία ο τόπος και ο χρόνος που έλαβε χώρα το συμβάν, αφού το ίδιο το γεγονός είναι πολύ πιο σημαντικό. Ένας άστεγος ηλικιωμένος άντρας κάθεται σε ένα παγκάκι και μιλάει δυνατά μόνος του γιατί μάλλον δεν έχει άνθρωπο να μιλήσει.

Ένας νεαρός ντελιβεράς τον βλέπει, ανεβαίνει με το μηχανάκι του στην πλατεία και τον πλησιάζει. Μετά από λίγο βγάζει από τη βαλίτσα που έχει στο μηχανάκι του μία σακούλα και προσφέρει στον ηλικιωμένο φαγητό.

ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ (1).jpg


Η φωτογραφία που έβγαλαν περαστικοί ανέβηκε στη σελίδα του patrasevents.gr στο Facebook. Τα σχόλια για την τρυφερή κίνηση του ντελιβερά συγκινητικά. Και πράγματι υπάρχει ελπίδα όσο υπάρχουν και κυκλοφορούν δίπλα μας άνθρωποι που δεν κλείνουν τα μάτια και συχνά από το υστέρημά τους δίνουν χέρι βοηθείας.

Με πληροφορίες από avgi.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ