Μόλις κυκλοφόρησε νέο τραγούδι από τη Ριάνα, μετά από 6 χρόνια

Ακούστε το πολυαναμενόμενο «Lift Me up», που γράφτηκε ως φόρος τιμής στον Chadwick Boseman.

Article featured image
Article featured image


Μετά από 6 χρόνια απουσίας από τον χώρο της μουσικής, η Ριάνα έκανε το comeback της με το πολυαναμενόμενο «Lift Me up».

Η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του τραγουδιού είχε γίνει χθες και σήμερα το πρωί στο κανάλι της καλλιτέχνιδος στο Youtube ανέβηκαν 5 εκδοχές του κομματιού: Lyric video, Wakandan lyric video (η γλώσσα που μιλούν στην Γουακάντα από το σύμπαν της Marvel), Audio, Instrumental video και visualizer.



Το «Lift Me Up» γράφτηκε από τους Tems, Ludwig Göransson, Rihanna και Ryan Coogler ως φόρος τιμής στον Chadwick Boseman, που υποδυόταν τον χαρακτήρα Black Panther στην ομώνυμη ταινία της Marvel και έχασε στη μάχη με τον καρκίνο το 2020.

Το κομμάτι θα είναι το soundtrack της επερχόμενης ταινίας της Marvel «Wakanda Forever», η οποία αποτελεί sequel του «Black Panther» και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου.


Ακούστε το τραγούδι:



Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως το τραγούδι της Ριάνα ηχογραφήθηκε σε πέντε χώρες και η παραγωγή έγινε από τον Göransson.

Υπενθυμίζεται, ότι η τελευταία φορά που η Ριάνα κυκλοφόρησε τραγούδι, ήταν το 2016 για το 8ο άλμπουμ της, «ANTI», το οποίο περιελάμβανε τραγούδια όπως «Work» και «Love on the Brain». Έκτοτε έχει γίνει μαμά, επιτυχημένη επιχειρηματίας και δισεκατομμυριούχος χάρη στη σειρά καλλυντικών «Fenty Beauty» και εσωρούχων «Savage x Fenty».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ