Οκτάχρονος σκότωσε δηλητηριώδες φίδι δαγκώνοντάς το 2 φορές

O Deepak έπαιζε στην αυλή του όταν δέχτηκε επίθεση από μια κόμπρα.

Article featured image
Article featured image


Ένα δηλητηριώδες φίδι πέθανε την περασμένη εβδομάδα αφού ένα 8χρονο αγόρι από την Ινδία το δάγκωσε δύο φορές, αναφέρει η New Indian Express.

Σε ένα μικρό χωριό περίπου 215 μίλια βορειοανατολικά του Raipur, ο Deepak έπαιζε στην αυλή του όταν δέχθηκε επίθεση από μια κόμπρα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Αφού το φίδι τυλίχθηκε γύρω από το χέρι του παιδιού και δεν το άφηνε, το αγόρι το δάγκωσε δύο φορές, σκοτώνοντάς το.

«Το φίδι τυλίχθηκε γύρω από το χέρι μου και με δάγκωσε», φέρεται να είπε το αγόρι στα τοπικά Mέσα ενημέρωσης. «Πονούσα πολύ. Το ερπετό δεν κουνήθηκε όταν προσπάθησα να το αποτινάξω, το δάγκωσα δυνατά δύο φορές. Όλα έγιναν αστραπιαία».

Ο Deepak μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου τον είδαν και αφέθηκε ελεύθερος μια μέρα αργότερα, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Τοπικοί εμπειρογνώμονες χαρακτήρισαν το δάγκωμα της κόμπρας ως «στεγνό».

«Ο Ντιπάκ δεν εμφάνισε κανένα σύμπτωμα και ανέρρωσε γρήγορα λόγω του “στεγνού δαγκώματος” όταν δηλαδή το δηλητηριώδες φίδι δαγκώνει αλλά δεν απελευθερώνεται δηλητήριο», είπε ο τοπικός ειδικός στα φίδια, Κάιζερ Χουσέιν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

«Τέτοια τσιμπήματα φιδιών είναι επώδυνα και μπορεί να εμφανίσουν μόνο τοπικά συμπτώματα γύρω από την περιοχή του δαγκώματος», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ