Μια άκρως συγκινητική διαφήμιση με έναν παππού και την τρανς εγγονή του

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία συμπερίληψης, η οποία ήρθε για να μάς υπενθυμίσει πως «η μαγεία βρίσκεται μέσα σε όλους μας».

Article featured image
Article featured image


Μια πολύ συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση για ουίσκι κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα, η οποία ήρθε για να μάς υπενθυμίσει πως «η μαγεία βρίσκεται μέσα σε όλους μας».

Με τίτλο «She (Αυτή/Εκείνη)» και για μουσικό χαλί το ομώνυμο κομμάτι του Elvis Costello, οι δημιουργοί της καταφέρνουν να πουν μια ιστορία συμπερίληψης, με πρωταγωνιστή έναν παππού.

Αφορμώμενος από ένα κραγιόν, ο ηλικιωμένος άντρας αρχίζει να πειραματίζεται με καλλυντικά μπροστά στον καθρέφτη, αγοράζει μια παλέτα από ένα σούπερ μάρκετ και παρατηρεί το make up μοντέλων σε διάφορες ταμπέλες.

Η ημέρα του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού φτάνει και ανάμεσα στην οικογένειά του βρίσκεται και η τρανς εγγονή του. Καθώς οι υπόλοιποι ετοιμάζουν το τραπέζι, ο παππούς πάει την εγγονή του στο μπάνιο και αρχίζει να τη βάφει.

Όταν τελειώσουν με το make up εμφανίζονται πίσω στον χώρο του τραπεζιού και η συγκινημένη μητέρα της νεαρής κοπέλας σπεύδει να την αγκαλιάσει.

«Στην J&B θέλουμε όλοι να μπορούν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, χωρίς να μένει κάποιος εκτός. Δυστυχώς, όμως, αυτές τις ημέρες, πολλά άτομα από την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αισθάνονται άβολα ή απορρίπτονται από τις οικογένειές τους και δεν μπορούν να γιορτάσουν μαζί τους», αναφέρει το μήνυμα της εταιρείας.

«Θα θέλαμε αυτή η ιστορία να μάς κάνει να προβληματιστούμε, έτσι ώστε αυτές τις ημέρες να υπάρχει πάντα χώρος στο τραπέζι για αποδοχή, σεβασμό και, πάνω απ' όλα, γιορτή», προσθέτει.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ