16 αχαρακτήριστα προφίλ που υπάρχουν στο κυπριακό Tinder

Από τον Κολοκοτρώνη μέχρι τον Γρίβα και τον Λεωνίδα, πολλά ηρεμιστικά δρόμος.

Article featured image
Article featured image


Λίγο πολύ όλοι ξέρουμε τι είναι το Tinder. Ειδικά μετά και τον «Απατεώνα του Tinder», βλ. ντοκιμαντέρ στο Netflix αφιερωμένο στον τύπο που εξαπατούσε γυναίκες μέσω της εφαρμογής και μετά γινόταν καπνός, οι πλείστοι αποκτήσαμε ευρεία γνώση για τη δημοφιλή εφαρμογή.


Γι' αυτούς τους λίγους που εξακολουθούν να μη γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται ή έστω δεν «χρειάστηκε» να τo χρησιμοποιήσουν, το Tinder είναι μια εφαρμογή γνωριμιών. Την κατεβάζεις στο κινητό σου και αφού δηλώσεις τις προτιμήσεις σου και φτιάξεις ένα προφίλ, τότε αρχίζει να σου εμφανίζει άτομα εντός μιας συγκεκριμένης εμβέλειας απόστασης. Εκεί έχεις την επιλογή να σύρεις δεξιά αν σου αρέσει το άλλο άτομο ενώ, αν δεν είναι ο τύπος σου, σύρεις αριστερά και προχωράς στα επόμενα προφίλ. That simple! Τώρα, αν δύο άτομα σύρουν δεξιά ο ένας τον άλλον, τότε «It’s a Match!» και από εκεί ξεκινούν οι συζητήσεις, το διαδικτυακό φλερτ και ό,τι (άλλο) ήθελε προκύψει.

Σκρολάροντας στο Instagram, πέσαμε πάνω σε ένα προφίλ με όνομα «tindernightmarescy», στο οποίο αναρτώνται «εφιαλτικές» (εξού και το όνομά του) εικόνες από τα προφίλ Κυπρίων χρηστών της εφαρμογής. Όπως γίνεται αντιληπτό, τα προφίλ ανήκουν σε άντρες και σε ορισμένες περιπτώσεις βρίθουν πατριαρχικών και σεξιστικών σχολίων/περιγραφών. Σε άλλες περιπτώσεις δε, βλέπουμε κάποιους που προσπαθούν να κάνουν μιαν έξυπνη και πρωτότυπη παρουσίαση για τον εαυτό τους, αλλά μάλλον αποτυγχάνουν.


Ακολουθούν τα 16 προφίλ που ξεχωρίσαμε:


Κατηγορία: Boobs lover

«Δεν σου υπόσχομαι τίποτα παρά μόνο ένα πράγμα. Δεν θα παίξω ποτέ με την καρδιά σου, προτιμώ να το κάνω με το στήθος σου».



Κατηγορία: O Εθνικιστής



«Μερικές κοπέλες που ζητούν σεβασμό από τους άντρες νομίζουν πως είναι πολύ καλές για να απαντήσουν σε κάποιο μήνυμα. Ελάτε κοντά να σας πω κάτι, Suck ya muda! (σ.σ. όρος που χρησιμοποιείται από τους Τζαμαϊκανούς για να προσβάλουν κάποιο άτομο λέγοντάς τους πως θα προβούν σε στοματικό σεξ με τη μητέρα τους)».



«Θέλεις έναν άντρα που θα είναι γλυκός, έναν άντρα που να είναι σκληρός, έναν φεμινιστή που του αρέσει να πληρώνει, τον τύπο που θα “τα βρίσκει” με τις φίλες σου χωρίς να ελκύεται από κάποιαν από αυτές. Ένα καλό παιδί, ένα κακό παιδί, ένα καλό κακό παιδί, ένα μισό καλό, μισό κακό, μισό αγόρι. Να αγαπάει τα αδέρφια σου και να είναι ευαίσθητος αλλά όχι αδύναμος. Να είναι τέλειος εραστής και να παίρνει τηλέφωνο τη μαμά σου τα σαββατοκύριακα. Νομίζεις πως αυτός ο άντρας υπάρχει μόνο στο μυαλό σου… έχεις δίκαιο».



Κατηγορία: Ο νοικοκύρης



Κατηγορία: Ο πολύ πλακατζής

«Θες να ακούσεις ένα κακό αστείο; Τι έχει 32 δόντια και κρατά πίσω τον Hulk; Το φερμουάρ μου!»



Κατηγορία: Ο σεξιστής ποδοσφαιρόφιλος



Κατηγορία: Ο vegan



Κατηγορία: Ο αντιεμβολιαστής

«Ωμή ενέργεια, είμαι αναμμένος. Σύρε δεξιά αν δεν είσαι εμβολιασμένη ή Γιαπωνέζα».



Κατηγορία: O (πολύ) πληγωμένος

«Χώρισα πρόσφατα με την κοπέλα μου γιατί δεν ήξερε πώς πίνω τον καφέ μου. Μου αρέσει να τον πίνω όπως μου αρέσουν οι γυναίκες, χωρίς το πέος κάποιου άλλου μέσα του».



Κατηγορία: Ο kinky

«Είμαι 24 χρονών και ψάχνω 2 κοπέλες για τρίο. Γιατί όχι; Εμπιστευτείτε με είμαι σέξι».


Κατηγορία: Το θρίλερ (προσωποποιημένο)



Κατηγορία: Ο ξεκάθαρος πυρομανής (ή χούλιγκαν)

«Ψάχνω για one night stand».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ