Η 5η σεζόν του The Crown έρχεται

Και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τηλεθέασης.

Article featured image
Article featured image

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ και όσα επακολούθησαν, αποτέλεσαν το καλύτερο και το πιο δυνατό προωθητικό marketing που θα μπορούσε να είχε ποτέ η ήδη δημοφιλείς του Netflix, και χωρίς κανέναν κόστος.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, εκατομμύρια τηλεθεατές απ’ όλο τον κόσμο είδαν ξανά ή για πρώτη φορά το The Crown, αδημονώντας πλέον για τον 5ο κύκλο της σειράς, ο οποίος σύντομα θα βρίσκεται διαθέσιμος στην πλατφόρμα.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τις νέες σειρές και τις ταινίες της πλατφόρμας.

queen-elizabeth-imelda-staunton-the-crown-1574439582.jpg

Η Ιμέλντα Στάντον παίρνει τη «σκυτάλη» από την Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ στην πέμπτη σεζόν ο Ντόμινικ Γουέστ θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο- στη θέση του Τζος Ο’Κόνορ- και η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι θα ενσαρκώσει την Νταϊάνα, καθώς διαδέχεται την Έμα Κόριν.

prince-charles-dominic-west.jpg

elizabeth-princess-diana-365568e8da3f4809892876a8ab49846e.jpg

Επίσης, στη νέα σεζόν ο Τζόναθαν Πράις θα εμφανιστεί ως ο πρίγκιπας Φίλιππος- παίρνει τη σκυτάλη από τον Τομπάις Μένζις- και η Λέσλι Μάνβιλ θα είναι η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, στη θέση της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

_113920335_philip.jpg


Το The Crown- που έχει κερδίσει 22 βραβεία Emmy- αναμενόταν να ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν, αλλά ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, έχει δηλώσει ότι θα παραταθεί και θα πάει σε έκτη σεζόν.

Τα γυρίσματα της σειράς σταμάτησαν μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ- σε ένδειξη σεβασμού- δεν έγιναν ούτε την ημέρα που κηδεύτηκε η μονάρχης.

Με πληροφορίες από The Guardian

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ