Κάμερα κατέγραψε μεθυσμένο οδηγό να παρασύρει 5χρονη και να την πετάει σε τζαμαρία

Το κορίτσι βρισκόταν πίσω από μια γλάστρα, όταν το εκτός ελέγχου όχημα έπεσε πάνω της.

Article featured image
Article featured image

Ως εκ θαύματος σώθηκε ένα πεντάχρονο κορίτσι στη Βραζιλία, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την πέταξε σε τζαμαρία σχολής οδηγών.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται το κορίτσι να βρίσκεται πίσω από μια γλάστρα όταν το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο την χτυπάει και την πετάει μέσα από τη τζαμαρία.

Πριν παρασύρει την 5χρονη, το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο φαίνεται να παρασύρει και έναν μοτοσυκλετιστή, τον οποίο ρίχνει στο έδαφος.

Αν και η τζαμαρία έγινε θρύψαλα, το κορίτσι που έπεσε πάνω σε ένα κάθισμα φαίνεται να σηκώνεται όρθιο αμέσως μετά το ατύχημα και να πέφτει στην αγκαλιά ενός άνδρα, ο οποίος είχε αποφύγει την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο με τον μεθυσμένο οδηγό.Σύμφωνα με την αστυνομία η παράσυρση της 5χρονης, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε βαριά, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην επαρχία Μπονίτο της Βραζιλίας.

Ο μεθυσμένος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, που έδειξε ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του έφθανε τα 0,95 mg/l, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί. Οι Αρχές της πόλης αυτής της Βραζιλίας ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι την ώρα του ατυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ