Μια ξεχωριστή βραδιά ευεξίας στο Smoothie Factory

Ένα συναρπαστικό πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας με τη συνοδεία δροσιστικών smoothies και healthy bites.

Article featured image
Article featured image


Το Smoothie Factory μετατράπηκε πριν από λίγες μέρες σε έναν χώρο ευεξίας, ενέργειας και χαράς. Το happening που διοργάνωσε η Cal Creative Communication σε συνεργασία με το γυμναστήριο Fit2ThePoint στους χώρους του Smoothie Factory, παρείχε στους συμμετέχοντες μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουν την πιο υγιή πλευρά της ζωής μέσα από ένα συναρπαστικό πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας και φυσικά με τη συνοδεία δροσιστικών smoothies και healthy bites από τον chef του Smoothie Factory, Θεόδωρο Ελευθερίου.

Λάτρεις της άσκησης και όχι μόνο, συγκεντρώθηκαν και έλαβαν μέρος σε αυτή τη γιορτή ευεξίας, η οποία φιλοξένησε τους fitness gurus, Χρίστο Σωτηρίου και Μαρία Έλληνα. Το δυναμικό δίδυμο μοίρασε τις γνώσεις του και παρείχε στους συμμετέχοντες ανεκτίμητες συμβουλές ώστε να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους. Το Smoothie Factory, γνωστό για τη δέσμευσή του στην ανάδειξη του healthier side of life, ήταν ο τέλειος χώρος για αυτήν την εκδήλωση.

Εάν ψάχνετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη φυσική κατάσταση, το Fit2ThePoint είναι ο προορισμός σας, πάντα όμως σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, στην οποία δεν μπορούν να λείπουν τα απόλυτα υγιεινά προϊόντα του Smoothie Factory.

SMOOTHIE FACTORY (10).jpg

gn_smoothie_factory_10.jpg

gn_smoothie_factory_11.jpg

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ