Τραγωδία σε χωριό της Ουαλίας όπου τέσσερις αγνοούμενοι έφηβοι βρέθηκαν νεκροί

Εντοπίστηκαν μέσα σε ένα αναποδογυρισμένο και εν μέρει βυθισμένο αυτοκίνητο.

Article featured image
Article featured image

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση για τέσσερις νεαρούς Βρετανούς, οι οποίοι είχαν πάει για κάμπινγκ στη βόρεια Ουαλία. Συγκεκριμένα, τα πτώματα των τεσσάρων εφήβων βρέθηκαν μέσα σε ένα αναποδογυρισμένο και εν μέρει βυθισμένο αυτοκίνητο.

Οι μαθητές Λυκείου Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson και Hugo Morris, ηλικίας 16 έως 18 ετών, είχαν ταξιδέψει στο Garreg, ένα μικρό, ήσυχο χωριό, στην περιοχή Snowdonia (Eryri), το σαββατοκύριακο, έχοντας προγραμματίσει να κάνουν κάμπινγκ και να διανυκτερεύσουν. Τελευταία φορά εθεάθησαν το πρωί της Κυριακής σε ένα ασημί Ford Fiesta. Ωστόσο, μετά κανείς από αυτούς δεν επικοινώνησε με φίλους ή συγγενείς, ούτε ήταν ενεργοί στο WhatsApp. Οι οικογένειές τους τούς δήλωσαν ως αγνοουμένους όταν οι έφηβοι δεν επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Shrewsbury, τη Δευτέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Μετά από πληροφορία, η αστυνομία βρήκε ένα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο και μερικώς βυθισμένο στο νερό το πρωί της Τρίτης (21/11), περίπου 5 μίλια από το σημείο όπου τους είδαν για τελευταία φορά στο Porthmadog, δύο ημέρες νωρίτερα.

efivoioualia2.png
Ασθενοφόρο κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο των νεαρών Βρετανών.



Ο επιθεωρητής Owain Llewellyn, της αστυνομίας της Βόρειας Ουαλίας, δήλωσε: «Προς το παρόν, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους των τεσσάρων νέων ανδρών σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

«Έλαβε χώρα μια εκτεταμένη έρευνα στην οποία συμμετείχαν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες και εθελοντές, και δυστυχώς αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε κανείς μας».

efivoioualia3.png
Κλείσιμο δρόμου στη γέφυρα Aberglaslyn, κοντά στο σημείο που συνέβη το δυστύχημα.



Η αστυνομία δήλωσε ότι οι τέσσερις έφηβοι, ένας 16χρονος, δύο αγόρια ηλικίας 17 ετών και ένας 18χρονος, είχαν ταξιδέψει στο Harlech, Gwynedd, το βράδυ του Σαββάτου και είχαν προγραμματίσει να κατασκηνώσουν στη Snowdonia την Κυριακή.

Η κοπέλα ενός έγραψε στα social media: «Ο Wilf είναι νεκρός. Θα μου λείψεις για πάντα. Το πιο γλυκό και αξιαγάπητο αγόρι που γνώρισα ποτέ. Σε ευχαριστώ που με αγαπούσες ατελείωτα, υπόσχομαι ότι θα κάνω το ίδιο για σένα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον κόσμο μου χωρίς εσένα».

efivoioualia4.png
Η αστυνομία κοντά στο σημείο του δυστυχήματος.



Το αυτοκίνητο φαίνεται να συγκρούστηκε στον A4085 στο Garreg, κοντά στο Tremadog, και η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας δήλωσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του.


Με πληροφορίες από Guardian

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ