Το περιοδικό People ανακήρυξε τον πιο σέξι άνδρα για το 2023

«Σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα να βρεθώ ποτέ σε αυτήν τη θέση».

Article featured image
Article featured image

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες το αμερικάνικο People ανακοινώνει το μεγάλο του αφιέρωμα στον πιο σέξι άνδρα της χρονιάς. Για το 2023, η επιλογή τους είναι ο Πάτρικ Ντέμπσι. Για όσους παρακολουθούσαν «Grey’s Anatomy», οι συστάσεις είναι περιττές.

Φέτος, στα 57 του χρόνια, ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσει (και) στο εξώφυλλο του People ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή. O 57χρονος σταρ παίρνει το «στέμμα» από τον περσινό πρωταθλητή και ηθοποιό του «Captain America», Κρις Έβανς.



«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου»

Όπως κάθε φορά, η φωτογράφηση και το εξώφυλλο για τον τίτλο του «The Sexiest Man Alive» περιλαμβάνει και μια συνέντευξη στην οποία ο ηθοποιός δήλωσε πως εξεπλάγην μόλις του τηλεφώνησαν για τον τίτλο. «Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος. Μετά άρχισα να γελάω, πιστεύοντας πως επρόκειτο για αστείο», είπε ο ηθοποιός προσθέτοντας ότι «Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί ποτέ ότι θα βρεθώ σε αυτήν τη θέση».

«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», είπε στη συνέχεια ο 57χρονος ηθοποιός από την πολιτεία Μέιν των ΗΠΑ. «Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα η αυτοπεποίθησή μου δέχεται ένα boost, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω και για κάτι θετικό», είπε αναφερόμενος στο «Dempsey Center», έναν οργανισμό που έχει ιδρύσει στο Μέιν και παρέχει φροντίδα σε καρκινοπαθείς, προς τιμήν της μητέρας του που έφυγε από την ζωή από καρκίνο το 2014.



Ο Ντέμπσι είναι παντρεμένος από το 1998 με την makeup artist Τζίλλιαν Φινκ (Jillian Dempsey) και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν (Michael Mann) «Ferrari» στον ρόλο του θρυλικού οδηγού αγώνων αυτοκινήτου Πιέρο Ταρούφι (Piero Taruffi) και σε δήλωσή του στο ΑP παραδέχτηκε ότι οδηγούσε ο ίδιος στις περισσότερες σκηνές ενώ χαρακτήρισε τον ρόλο του ως «τον καλύτερο που είχα ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ