Η στιγμή που ο (ατίθασος) Butters επιστρέφει στην οικογένειά του, μετά από 12 χρόνια

Νόμιζαν πως ήταν νεκρός.

Article featured image
Article featured image


Οι ιδιοκτήτες μιας αγνοούμενης γάτας στην Καλιφόρνια νόμιζαν ότι ο αιλουροειδής φίλος τους είχε εξαφανιστεί προ πολλού, μέχρι που έμαθαν έκπληκτοι ότι ήταν ζωντανός στις αρχές του μήνα.

Ο Angelo και η Shelley Castellino δήλωσαν στο KABC-TV του Λος Άντζελες ότι η γάτα τους, Butters, εξαφανίστηκε πριν από 12 χρόνια, αφού το «πολύ περιπετειώδες» αιλουροειδές έμαθε πώς να χρησιμοποιεί την πόρτα του σκύλου.

Η οικογένεια είπε ότι μια μέρα ο Butters δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι τους.

«Πήγαμε να τον ψάξουμε και η υπόθεσή μας ήταν ότι τον πήραν τα κογιότ, επειδή υπάρχει ένα φαράγγι εκεί κοντά, και δεν το σκεφτήκαμε πολύ μετά από αυτό, εκτός από το ότι λυπηθήκαμε που έφυγε», δήλωσε ο Angelo Castellino, ο οποίος είπε επίσης στο σταθμό ότι πίστευε ότι η γάτα της οικογένειας ήταν νεκρή.

Όμως η γάτα τους ήταν ζωντανή για πάνω από μια δεκαετία και εντοπίστηκε την 1η Οκτωβρίου, όταν ο Dalton Churchwell, υπάλληλος ελέγχου ζώων στην κομητεία Riverside, είδε το γατί να παραμονεύει στην αυλή του σπιτιού του στο Blythe της Καλιφόρνια.

Ο Churchwell έπιασε τη γάτα και διαπίστωσε ότι είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της οικογένειάς του στο Σαν Ντιέγκο το 2011, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Τμήματος Υπηρεσιών Ζώων της κομητείας Ρίβερσαϊντ. Το Σαν Ντιέγκο απέχει πάνω από 200 μίλια από το Μπλάιθ, σύμφωνα με τους χάρτες της Google.

Οι Castellinos, οι οποίοι ζουν τώρα με τη γάτα τους Barnacles στο Stanwood της Ουάσινγκτον, δήλωσαν στο KABC-TV ότι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το τηλεφώνημα που δέχθηκαν.

«Στην αρχή δεν το σηκώσαμε γιατί νομίζαμε ότι ήταν ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα απάτης, αλλά όταν ξαναπήραν, το σήκωσε η γυναίκα μου. Της είπε ότι είχαν τον Butters», δήλωσε ο Angelo Castellino, ο οποίος έλαβε το τηλεφώνημα στην 29η επέτειο γάμου του ζευγαριού.

«Νόμιζα ότι ήταν φάρσα γιατί η γάτα είχε φύγει για 12 χρόνια, αλλά πώς ήξερε το όνομα της γάτας μας;».

Ο Butters επέστρεψε στους Castellinos όταν ο Λάρι Ρούντολφ, ο οποίος εργάζεται εθελοντικά εδώ και 10 χρόνια στο τμήμα εξυπηρέτησης ζώων της κομητείας, συναντήθηκε με το ζευγάρι στο Σιάτλ, αφού το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Animal Solutions Konnection (ASK) πλήρωσε την πτήση για το ταξίδι το Σάββατο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ