«Χριστούγεννα στο Βιβλιοπωλείο»: Φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη παράσταση

Μια παράσταση για καλό σκοπό, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Article featured image
Article featured image

Το ίδρυμα «Δύο Ζεστές Αγκαλιές» διοργανώνει στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δράσεων και εις μνήμην της Άντριας και Παντελίτσας Παναγίδου τη χριστουγεννιάτικη παράσταση «Χριστούγεννα στο Bιβλιοπωλείο» στις 16 Δεκεμβρίου 2023 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού στις 20.00. Το ίδρυμα «Δύο Ζεστές Αγκαλιές» είναι εγγεγραμμένο ίδρυμα (ΛΕΜ/Ι/6) του οποίου κύριος σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση και ψυχολογική στήριξη παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαβίωσης ή προβλήματα υγείας.

Το ίδρυμα στα λίγα χρόνια λειτουργίας του έχει επιδείξει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο και έχει βοηθήσει πολλές οικογένειες μέσα από τις διάφορες φιλανθρωπικές δράσεις του. Αυτήν τη χρονιά οι «Δύο Ζεστές Αγκαλιές» σε συνεργασία με το Character Acting Studio By Niovi Spyridaki παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη παράσταση «Χριστούγεννα στο Βιβλιοπωλείο», σε σκηνοθεσία και διδασκαλία της Νιόβης Σπυριδάκη. Παίρνοντας λίγο από Ρόμπιν Χουντ, λίγο από Σέρλοκ Χολμς, κακές βασίλισσες, πριγκίπισσες και μακρινούς ταξιδιώτες δημιουργείται μια ξεχωριστή περιπέτεια στο σπίτι όλων των ηρώων των παραμυθιών.

κφ.gif



Η ιστορία μας διαδραματίζεται σ’ ένα μικρό βιβλιοπωλείο τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αυτά τα Χριστούγεννα οι γνωστοί ήρωες των κλασικών παραμυθιών θα δείξουν μεγάλη πίστη και αφοσίωση στο βιβλιοπωλείο τους. Θα μάθουν να μη θεωρούν δεδομένο ό,τι έχουν. Θα ρισκάρουν τις ζωές τους για να σώσουν το βιβλιοπωλείο τους αλλά και το κάθε βιβλιοπωλείο, δηλαδή την κάθε πηγή φαντασίας και αγάπης για το διάβασμα. Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη περιπέτεια γεμάτη ελπίδα γι’ αυτήν την τόσο σημαντική γιορτή του χρόνου. Μια παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Εισιτήρια: ticketmaster.cy/ και προπώλησησ στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, και στα ταμεία Acs.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ