Σεξομολογήσεις #642: Ζευγάρι 20+ ψάχνει άλλο ζευγάρι για γνωριμία

Dating app έγινε η στήλη της Tipster.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy


Γεια σου Tipster μου, πριν ξεκινήσω και για να σε προλάβω, ξέρω πως δεν είσαι date app ούτε κάτι σχετικό, αλλά επειδή καήκαμε από τα apps, είπα να δοκιμάσουμε μέσω εσένα πέρκει τζαι έβρουμε τίποτε πιο καλό. Θα είμαστε σύντομοι και περιεκτικοί. Λοιπόν, είμαστε ζευγάρι εδώ και κανένα χρόνο και γενικά γουστάρουμε φάση με άλλα ζευγάρια και partners, ανεξαρτήτως φύλου. Το δοκιμάσαμε μέσω app αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα άτομα να είναι ανοιχτά σε προκλήσεις, να μην έχουν ενδοιασμούς και να είναι καθαροί και υγιείς. Έχουμε τον δικό μας χώρο, αλλά αν υπάρχει άλλη πρόταση το συζητάμε. Ελπίζω να δημοσιεύσετε την αγγελία μας.


Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε date app ούτε γραφείο συνοικεσίων, αλλά επειδή είμαστε σε εορταστικό mood, είπαμε να δημοσιεύσουμε το request σας, ως δώρο Χριστουγέννων, εάν τελικά βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα και παίξει φάση. Καλές επιτυχίες να ευχηθώ και ελπίζω να είμαστε καλός αγωγός σεξουαλικών εμπειριών.


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ