Πατατάκια με γεύση πέους, «η συνέχιση της ιστορίας»

Η εταιρεία που είχε κυκλοφορήσει πατατάκια με γεύση αιδοίου τον περασμένο χρόνο εισάκουσε τις ανάγκες των πελατών της.

Article featured image
Article featured image


Η λιθουανική εταιρεία Chazz έκανε comeback, εισακούοντας τις ανάγκες των πελατών της και μετά από τα πατατάκια με γεύση αιδοίο, τώρα κυκλοφόρησε πατατάκια με γεύση… πέους.



Το κείμενο που συνοδεύει το νέο προϊόν στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρει: «Πατατάκια με γεύση πέους, η συνέχιση της ιστορίας. Η ομάδα της Chazz έλαβε υπόψη τις επιθυμίες και των δύο ομάδων της κοινωνίας και εργάστηκε εντατικά για να σας παρουσιάσει τα νέα πατατάκια με γεύση ανδρικού μορίου!

Τα πατατάκια με γεύση πέους δεν προορίζονται για προσωπική χρήση. Ναι, μπορείτε να τα αγοράσετε και να τα φάτε μόνοι σας, αλλά το προϊόν είναι για να το μοιράζεστε.

patatakia-me-gefsi-peos_City.png



Είναι το τέλειο δώρο για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή κάποιο ανοιχτόμυαλο φίλο που αγαπά τη διασκέδαση. Με αυτό το δώρο στέλνετε το μήνυμα ότι δεν έχετε εσωτερικά εμπόδια και μπορείτε να μιλήσετε για τον έρωτα ανοιχτά, χωρίς κόμπλεξ και προκαταλήψεις.

Το να τα δώσετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ήταν μια σαφής πρόσκληση όχι μόνο για στοματικό σεξ ή το ξεπέρασμα “εμποδίων”, αλλά και για αναζήτηση και ανακάλυψη του τι μπορεί να προσφέρει μέγιστη απόλαυση και στους δύο».

patatakia-me-gefsi-peos-2_City.png



Η εταιρεία αναφέρει επίσης πως τα τσιπς με γεύση αιδοίο και πέος έχουν εξαιρετικά καλή γεύση, αλλά ταυτόχρονα ασυνήθιστη. «Δεν είναι εύκολο να περιγράψεις ακριβώς τι νιώθεις όταν τα τρως, αλλά οι γεύσεις είναι γνώριμες», προστίθεται.

Στην τέλος της περιγραφής του προϊόντος η Chazz γράφει, μεταξύ άλλων, πως τα εν λόγω πατατάκια προορίζονται για γενναίους και ελεύθερους ανθρώπους. «Αφού τα γευτείτε θα θυμηθείτε τις άγριες ερωτικές σας περιπέτειες, την πρώτη σας αγάπη και ίσως και να χάσετε τη στοματική σας παρθενιά»…

Τα πατατάκια είναι διαθέσιμα στην τιμή των €9.99 και αποστέλνονται στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης και στις ΗΠΑ. Προς στιγμής δεν υπάρχει διαθέσιμη η επιλογή αποστολής τους στην Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ