Στο νέο «Πίτερ Παν» η Τίνκερ Μπελ είναι μαύρη και τα «Χαμένα Αγόρια» δεν είναι όλα αγόρια

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Πίτερ Παν & Γουέντι» του Disney+.

Article featured image
Article featured image


Το τρέιλερ του «Peter Pan & Wendy» της Disney - βασισμένο στην κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων «Peter Pan» του 1953 της Mouse House - κυκλοφόρησε την Τρίτη και σίγουρα παρουσιάζει μια ταινία που φαίνεται πολύ πιο περιεκτική από τις προηγούμενες live action ταινίες της ιστορίας του J.M. Barrie.

«Αλλά δεν είστε όλοι αγόρια», λέει η Wendy Darling του σε μια ομάδα παιδιών στη «Χώρα του Ποτέ» που της λένε ότι είναι τα «Χαμένα Αγόρια» στο τρέιλερ.

Όντως, αυτά τα παιδιά δεν είναι όλα αγόρια. Δύο κορίτσια εμφανίζονται στην οθόνη για να απαντήσουν στην παρατήρηση της Wendy με ένα απλό και ζωηρό, «Και Λοιπόν!;».

Η σταρ του «Blackish», Yara Shahidi, εμφανίζεται επίσης στο τρέιλερ ως Tinker Bell, η νεράιδα φίλη του Peter που συνοδεύει εκείνον και τα παιδιά της οικογένειας Darling στη «Χώρα του Ποτέ». Η Shahidi είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που απεικονίζει τη μικροσκοπική νεράιδα στην οθόνη.

peter-pan-wendy-tinker-bell-trailer_city.jpg



Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Alexander Molony στο ντεμπούτο του στην ταινία μεγάλου μήκους ως Peter Pan, και ο Jude Law ως ένας πολύ ανατριχιαστικός Captain Hook, ο οποίος φαίνεται στο τρέιλερ να φοράει το χαρακτηριστικό του κόκκινο παλτό και έχοντας το γνωστό στριμμένο μουστάκι, ο οποίος ρωτά τη Wendy, «Πού είναι ο Πίτερ Παν;».

Το τρέιλερ δείχνει όλες τις κλασικές φιγούρες από την ταινία του ’53, συμπεριλαμβανομένης της αγαπημένης σκυλίτσας των Darlings, Nana και μιας πιστής αναπαράστασης του John Darling (Joshua Pickering) με το καπέλο και τα στρογγυλεμένα γυαλιά του.

Μια εναέρια άποψη των γοργόνων που λαμπυρίζουν και πιτσιλίζουν στη θάλασσα κάτω από τη Γουέντι και τα αδέρφια της, που πετούν στους ουρανούς εμφανίζεται επίσης στο τρέιλερ. Και η Tiger Lily, την οποία υποδύεται η Alyssa Wapanatâhk, φαίνεται να λέει στη Wendy: «Κράτα το παρελθόν στην καρδιά σου, αλλά το πού θα πας από εδώ εξαρτάται από σένα».

peter-pan-wendy-tinker-bell-trailer-2_city.jpg



Από το καλτ κλασικό «Hook» του 1991 με πρωταγωνιστές τους Robin Williams, Dustin Hoffman και Julia Roberts μέχρι την τηλεοπτική εκπομπή «Peter Pan Live» του 2014 με πρωταγωνίστρια την Allison Williams και την ταινία «Pan» του 2015, η περιπέτεια του Peter Pan και της Wendy είναι μια ιστορία που είχε προηγουμένως οπτικοποιηθεί με αμέτρητους τρόπους.

Το νέο «Peter Pan & Wendy» παρουσιάζει μια περιεκτική εκδοχή της κλασικής ιστορίας με τον φανταστικό κόσμο του Pan σε έναν σύγχρονο κόσμο.

Το «Peter Pan & Wendy» θα ξεκινήσει να μεταδίδεται στο Disney+ στις 28 Απριλίου.

Δείτε το τρέιλερ:



Με πληροφορίες από cnn

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ